2777
2789
عنوان

داروی کرونا جواب داد

2802 بازدید | 61 پست

خدارو شکر دارو ی کرونا جواب داده رو همه اونایی که تست کردن جواب داده و منتظر تایید سازمان بهداشت جهانیه خداکنه زود وارد ایران شه امریکا ساخته فعلا که ب ایران نداده تست کنه ولی مجبوره چون بازم توی دنیا پخش میشه 

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امید ب خدا

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

خود ایرانم ساخته میگه تا آخر فروردین میاد

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘

بله درسته

ولی به ایران نمیدن

پیجهای بیزنس اگه در مورد اینستاگرام سوال داشتید تگم کنید تا جایی که بتونم کمک میکنم   به اسمم گیر ندید که خودم پشیمونم  ولی از نینی سایت هم انتظار نداشتم قبول کنه  

دکتر شادی ی دکتر ایرانی که توی سوییسه فک کنم بریت تو پیجش اینستا میبینیت

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه