2777
2789
عنوان

میشه خواهرانه و مادرانه به من نوجوون کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تگه ارثیه که مث منی درست از ۱۶ سالگی زدم الان ۳۰ سالمه هنو میزنم😔

مث.منه بیچاره از ۱۳ سالگی تاااااا الان که ۳۳ سالمه...

اگه موافقی از لایکت ممنون میشم، اگه مخالفی از اینکه ریپلای نمیکنی!من از جر و بحث متنفرم دوست مخالف!اینجا هم مثل شما دلم میخاد نظرمو بگم حتییییییی اگه مخالف شماست!دقت کن پس!

به هیچ عنوان حتی اگه درحال مرگ هم بودی به جوشت دست نزن این خودش ۷۰ درصد راهه.

مرحله بعد اگر پوستت چربه روزی دو مرتبه و اگر خشکه یک مرتبه با صابون ملایم بچه بشور و حوله رو ضربه ای به پوستت بزن، یعنی محکم نکش

مرحله سوم پماد کلیندامایسین صبح و قبل از خواب به پوست تمیز بزن 

استرس و نگرانی بیش از حد در مقابل کرونا راه نجات نیست. راهی به سمت ضعیف شدن در مقابلشه. 

تو منی یا من توام😣منم سن تو بودم افتضاح جوش میزدم میدونم الان دقیقا چه حسی داری 

فقط بگم برو یه دکتر خوب و هرچی میگه گوش کن وسعی کن دیگه بهشون فک نکنی باور کن بعدا حسرت این روزا رو میخوری که همش غصه جوش زدنو خوردی

گلم با یکی از متخصص های پوست سایت دکتر ساینا مشورت کن .من چند هفته س جوشای بدی میزنم .با یکی از پزشکاش مشورت کردم نسخه فرستاد .الان همه اش رفت

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

مرحله چهارم😐 غذاهای چرب و سرخ شده و آجیل ها و مواد غذایی خیلی گرم رو به حداقل برسون

همین

مطمئن باش همه اینارو باهم رعایت کنی یک ماه بعد نصف این جوشها هم روی صورتت نیست

استرس و نگرانی بیش از حد در مقابل کرونا راه نجات نیست. راهی به سمت ضعیف شدن در مقابلشه. 
من همش میگم تا تو قبر برم قراره جوش ولم نکنه یعنی🤬🤬

ماله ون هورمونیه...اصلا دارو مارو روم اثر نداره...صورت... روی سینم بازوهام تو این سن، باورت میشه؟؟

اگه موافقی از لایکت ممنون میشم، اگه مخالفی از اینکه ریپلای نمیکنی!من از جر و بحث متنفرم دوست مخالف!اینجا هم مثل شما دلم میخاد نظرمو بگم حتییییییی اگه مخالف شماست!دقت کن پس!