دوتا سقط داشتم. از اول بارداری استراحت و خونه نشین شدم. هر روز هم تا ۲۰ روز بعد از زایمان آمپول میزدم دور نافم. هفته ای یه آمپول هم تا هفته ۲۰ فکر کنم درمانگاه میزدم
آسپرین و دوفاستون هم میخوردم😅
همانم كه هستم نافهميدني مثل هر اتفاق كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی چی فراموش شده بودن؟ یعنی خونریزی میکردین و خود به خود میفتادن؟
نه عزیزم یعنی قلب جنین وامیستاد و علایم بارداری برقرار بود حتی تهوع. یک لکه خونم نمیومد. من با سونو می فهمیدم حتی اولی غربارگری وانومالی سالم بود دومی هم همین طور سومی و چهارمی که هفته هاش پایین بود با سونو فهمیدم باز.بدنم دفع نمی کرد
خیلی عذاب کشیدم برای دفع جنین. اولی که شبیه زایمان بود دومی که مردم بعد هشت ساعت خونریزی فکر کردم دفع شد ولی اخرش کورتاز کردم.سومی وچهارمی هم که توخونه سقط کردم بعدش رفتم دوباره سونو. تازه دکتر اون زمان نه شیاف داد نه اسپرین. اخرش دکترمو عوض کردم. این همه ازمایش بعد سقط هیچی نشون نداد