2777
2789

نه چون همون اول که گفتن ایران داره خدمات میده به چین فهمیدم تو ایران هیت رفتم تحقیق ولی مواظب باشین چون اینجا خانم بتردار هیت و سایت عمومی خیلی چیزهارو نمیشه گفت ولی استرس هم نداشته باشین خیلی ها گرفتن و خوب شدن حتی تو این سایت هم هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چون همون اول که گفتن ایران داره خدمات میده به چین فهمیدم تو ایران هیت رفتم تحقیق ولی مواظب باشین ...

گاهی  فکر میکنم  خوش ب حال اونایی که زودتر گرفتن    لااقل بیمارستانها  تخت کافی بود    اگر  یهو   همه گیر بشه    🤔🤔

میشه برا تامیک اخرم گزارش بزنین لطفا

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
آره من از استرس زیاد فشارم رفته بالا فشارم روی ۱۳ موندم چیکار کنم‌استرس ام زیاده

کاش اونهایی که خوب میشن تجربشونو  بگن  توی مجازی   ادم روحیه میگیره

کاش اونهایی که خوب میشن تجربشونو  بگن  توی مجازی   ادم روحیه میگیره

اره بخدا همش استرس همش استرس بخدا خسته شدم برای من استرس سمه نباید داشته باشم نمیتونم آروم بشینم همش استرس دارم‌ 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
بی خیالها باعث انتشار بیشتر میشن لطفا بی خیال نباشین

توی کوچه خیابون ها پر از ادمهای بی خیاله که   سوار اتوبوس واحد میشن میرن بازار شلوغ  برای خرید اجیل و لباس       

میگن ایمنی بیخیالها  بالاتره      

برام مهم نیست خیلی هامیگن ما بیرون نمیریم افسرده شدیم من الان ده ماهه خونه نشینم نمیتونم راه برم استرس برام سمه دیشب با مسکن خوابیدم کمردرد شدید داشتم گفتن باید کمرتو عمل کنی وگرنه نخاع ات آسیب میبینه هم نگرانی کمرم که بعد عید میخوام برم دکتر هم نگرانی این بیماری دیگه انقدر استرس دارم فشارم رفته بالا الان فشارمو گرفتم ۱۳ بود 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔