2821
2789

بچها من همونیم که تاپیک طلاق عاطفی رو گذاشتم‌

بزارید یکم‌ زیاد توضیح بدم یکی از فامیل های نزدیک‌همسرش دچار طلاق عاطفی شدن آقاهه فامیل ماست در واقع چندین ساله که از زتدگیشون میگذره و بچه هم دارن هم آقا و هم خانوم اخلاقشون خوبن اما بگروابط سردی دارن از زمانی که پدر آقا فوت شدن ایشون به این بهانه شبها پیش مادرشو میمونن و روز ها کار میکنن و خیلی کم با همسرشون وقت میگذرونن بچه هن دارن و چندین ساله که زندگی میکنن البته یکی از طرفین قبل ازدواج شخص دیگه ایرو میخواسته ولی به دلایلی با هم‌ ازدواج نمیکنن و این دوزوج باهم ازدواج میکنن قبلا هم نمیدونم روابطشون چجوری بوده ولی از زمانی که پدر آقا فوت شدن آقا کلا پیش مادرشون هستن و روابطی زیاد با همسر ندارن در حد پول و خرج خونه دادن به همسر حتی وقتی کسی پیش مادرشون هست هم خونه نمیرن وبه این بهانه کلا پیش همسرشون نیستن مادرشون میگن بچه بعدی رو بیارین رابطتون درست میشه حالا شما نظر بدین آیا با آوردن بچه سردی روابط از بین میره یا اینکه جدا شن

بحث نمیکنم هرچی تو بگی همون درسته  افسردگی محصول زیاد فکر کردنه اگه میخای شاد باشی بهتره دیوونه وار زندگی کنی  اگه درباره هرچیز فکر میکنید بنده ذهنتونید تا از این بردگی بیرون نیاید خوشبخت نمیشید  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی پیش هم نیستن،مگه رابطه زناشویی دارن که بچه دار شن؟؟؟

اینو مامان آقا گفتن به پسرشون که اگه بچه بیاربن رابطتون درست میشه که برگرده پیش خانومش

بحث نمیکنم هرچی تو بگی همون درسته  افسردگی محصول زیاد فکر کردنه اگه میخای شاد باشی بهتره دیوونه وار زندگی کنی  اگه درباره هرچیز فکر میکنید بنده ذهنتونید تا از این بردگی بیرون نیاید خوشبخت نمیشید  
چقدر سخت ولی مرد خیلی کار زشت و نامردی میکنه  اصلا درست نیست

البته تا جایی که برادرم تعریف میکرد خانوم هم به شورهرش نمیگه بیا خونه یعنی کلا دو طرفه سرد شدن فامیلای نزدیک  مثل مادر و پدراشون نیخوان یه جوری رابطشونو درست کنن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز