2777
2789
عنوان

خانوما کسی هس لوپوس داشته باشه؟

8396 بازدید | 63 پست

آزمایش اختصاصیتون چی نشون داد بچه ها؟واس منanaمثبت بود.آزمایشات اختصاصی لوپوس منفی بود دفع پروتیین در ادرار داشتم وc3وc4بالا بود.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله لوپوس داری احتمالا نوع دیسکوئید که خفیف تره

آخه آزمایشات اختصاصیم همه منفی بودن.مگه نمیگن تو لوپوسc3وc4باید پایین باشه.البته علایمش مث قرمزی صورت و درد مفاصل و دارم

بله لوپوس داری احتمالا نوع دیسکوئید که خفیف تره

عزیزم ممنون میشم کمی اطلاعات بهم بدی.دکتر فقط آنتی هیستامین داد.همه آزمایشات لوپوسم منفی بود.سرگیجه و تپش قلب همراه با درد دارم.دفع پروتیین اداری دارم.پیش روماتولوژیستم رفتم.نگف لوپوسه هیچی نگف.

آخه آزمایشات اختصاصیم همه منفی بودن.مگه نمیگن تو لوپوسc3وc4باید پایین باشه.البته علایمش مث قرمزی صور ...

عزیزم c3 و c4 فقط نشانه فعال بودن یا نبودن بیماری هست و دلیل بر این نمیشه که نداریش

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
عزیزم c3 و c4 فقط نشانه فعال بودن یا نبودن بیماری هست و دلیل بر این نمیشه که نداریش

آخه میگن اگه پایین باشه فعاله.نمیدونم بخدا.الان با اینکه بقیه آزمایشاتم منفیه بازم لوپوسه؟

عزیزم ممنون میشم کمی اطلاعات بهم بدی.دکتر فقط آنتی هیستامین داد.همه آزمایشات لوپوسم منفی بود.سرگیجه ...

عزیزم من رشتم ایمونولوژی هست. تست RF مثبت بودی یا منفی؟ آنتی بادی ضد ds و RO داشتی یا نه؟

عزیزم من رشتم ایمونولوژی هست. تست RF مثبت بودی یا منفی؟ آنتی بادی ضد ds و RO داشتی یا نه؟

نه همه منفی بودن.فقط c3وc4بالا بود.دفع پروتیین بود وanaمثبت.اینا یعنی چی عزیزم؟

از این علائم اگر ۴ تا با بیشتر داشته باشی مبتلا هستی.

۱. راش گونه ای

۲. راش دیسکوئید در کف سر

۳. حساسیت به نور

۴. زخم های دهانی

۵. آرتریت مفاصل

۶. سروزیت (التهاب پرده های سروز و پریکارد) علائم ممکن است صداهای غیر طبیعی قلب یا تنگی نفس باشد

۷. بیماری کلیوی

۸. کمخونی همولیتیک

۹. علائم عصبی

زخم دهانی دارم گاهی حساسیت ب نور دارم رو گونه هام قرمزه نور بخوره بدتر میشه.دفع پروتیین ک دارم تپش قلبم دارم.حالا اگه لوپوس نباشه چی میتونه باشه؟روماتولوژیست فقط آنتی هیستامین داد.آخه خارش بدن هم دارم.