2777
2789
عنوان

لطفاااااا😢😢😢

391 بازدید | 69 پست

میشه دعا کنید شب بتونم با آرامش بخابم؟؟؟

خواهشششش

شبا حس می‌کنم یکی نشسته داره نگاهم میکنه البته وقتی به مامانم میچسبم یکم ترسم کمتر میشه ولی الان واقعا خیلییی دارم میترسم 

خدااااا😢😢😢

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برا چی؟ 

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 

صلوات بفرست و آیت الکرسی و سوره بقره بخون قطعا بی تاثیر نیست❤

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367

اِ باز تویی که

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
تو همونی نیستی که همش فیلم ترسناک میبینی؟ دیگه عواقبش همینه دیگه

نه خیلی وقته نمیبینم

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           
تو همونی نیستی که همش فیلم ترسناک میبینی؟ دیگه عواقبش همینه دیگه

خب منم از هشت سالگی میبینم این که دلیل نشد من هر فیلمی که بگی دیدم

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 

حدسم روی چشم سومته

سلام . اگه باهام مشکل دارید یا دلخورید توی تاپیکم یا توی شخصیم بگید و بدونید تمام سعیمو میکنم تا ازتون حلالیت بگیرم چون تحمل وادی حق الناس رو ندارم! اگرم تونستید و زحمتی نبود یه ذکر صلوات برای من بفرستید!!!

وقتی دوست داری هند بمیری، عواقب ش همینه 

خانم های :>>عقده ای، عصبی،پر حرف، غیبتی، از خود راضی، غرغرو، قضاوت کننده ها، بی اعتقاد ها ، ترس از مریضی(الخصوص کرونا) و توکل و امید نداشتن به خدا، جا نماز آبکش ها، بادمجون دور قاب چین ها،احساساتی بیش از حد، عاشق های جوگیر، و اونایی که فقط حرف خودشون درسته، و اونایی که ارزشی  برای خانواده و آقایون قائل نیستند، و شوهر شون فقط برای پول  و خوش گذرونی دوست دارن، اونایی که تحمل سختی ندارن و دوست دارن همیشه راحت و خوشحال باشند و ناسزا به زمین- آسمون -خدا و... میگن، اونایی که خیلی خودشیرین هستند برای نی نی یار ها،کسانی که همه رو به یک چشم می بینند، اونایی که میگن چرا ما فقیر هستیم و بقیه پولدار_چرا پولدار نیستیم، کسانی که شکر گزاری نمی کنندریپلای و لایک نکنند، مدیون میشی، اگر هم بخوای جواب امضاء منو بدی، من راضی نیستم و بازم مدیونی(مگر این که  برای جواب دادن اجازه بگیری) ، استثنا کسانی که میشناسم و بقیه که جز این دسته نیستند