2777
2789
عنوان

قرص مخمر آب جو تاثیری داره؟

103 بازدید | 10 پست

سلام دوستان کسی قرص مخمر آبجو ایرانی مصرف کرده ؟تاثیری گذاشته؟چند کیلو چاق شدید؟

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وزنم ۴۵کیلو ،خیلی ناراحتم ،تو زندگیم داره اثر می زاره 

اگه چیزی می دونید برا چاق شدن تو رو خدا بگید

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز

خانوم ها لطفا کسی چیزی می دونه بیاد بگه 

به خدا خسته شدم از لاغری

دقیا منم همینجوریم

دایم جلو اینه دارم غصه می خورم 

مادرشوهرم اینا هم دایما می گن چرا لاغری بد بخت پسرم

دقیا منم همینجوریم دایم جلو اینه دارم غصه می خورم  مادرشوهرم اینا هم دایما می گن چرا لاغری بد ...

سلام عزیزم یکی از اشتا هامون یه قرص از عطاری گرفت۱۳۰الان نمیدونم چنده ولی تو دو هفته چاق شد من نمیدونم چقدر عوارض داره ظاهرا برا ایشون که ندلشت میخوای بهت معرفی کنم ببین از دکتر بپرس چون منم مشکل تو رو دارم و داره تو زندگیم اثر میزار

باشد که غم خجل شود از صبر ما...