من پوست دستم از قبل خشک بود الان بدتر شده از بس میشورم
داره تبدیل به اگزما میشه
قبلا پایین انگشتام بود الان همینجور داره بیشتر میشه
شماهایی که این مشکلو دارین چکار میکنین؟؟
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
خب باید ادامه بدی همیشه بزنی منم نمیزنم یه ماه خوبه بعدش ذوبازه زخم میشه چونکه نوع پوست دستم اینجوری ...
من دو سه ساله این مشکلو دارم
اوایل فقط آبرسان میزدم جواب نداد
رفتم دکتر یه پماد داد مقطعی چند ماه خوب بود
بعدش با نرم کننده کنترل میکردم بهتر شدم
این چند وقته از سر کرونا داااغون شده دستم
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
همسرم پوست دست خشک در حد اگزما دارن با این کرم دستشون خیلی بهتر شده
مرسی که معرفی کردی
حتما امتحان میکنم
منم دقیقا مشکل شما رو دارم .بهترین کار اینه که برای انجام کارها دستکش بزارین و قبل از خواب به کل دستتون روغن طبیعی مثل زیتون بزنین. زیاد از حد هم کل دستتون نشورین ، شستن کف دست کافیه.
منم دقیقا مشکل شما رو دارم .بهترین کار اینه که برای انجام کارها دستکش بزارین و قبل از خواب به کل دست ...
من خیلی میشورم
وسواس گرفتم این چند وقته😭😭
شبا ب مدت یک هفته بزن ب دستات و روش گلیسرینی( ک با گلاب و ابیلمو مخلوط شده باشه ک رقیق باشه ) بزن رو کرم رو دستات بعد دستکش نایلنی پلاستیکی بپوش روش دستکش نهی بخواب تا صبح تا یک هفته تورار کن اونقد دستات نرم و سفید میشه ک برای شبای بعدنت لازم نیست پلاستیک دستت کنی فقط چرب میکنی میخوابی 👍
ی راه هم برای شفاف و جوان سازی صورتت میگم ک یک عمر دعام کنی
جوانه گتدم بگیر آسیاب کن بعد یک قاشق غذا خوری جوانه گندم یک قاشق چای خوری عسل
۳ قاشق شیر فقط طوری بشه ک ن خیلی صفت بشه ن خیلی شل بزار مواد بمونه یک رب بعد یک رب بزن ب صورتت وقتی خشک شد بشور ۳ بار در هفته انجام بده ب یک ماه نکشیده چنان پوستت شفاف و نرم و جوان میشه ک باور نمیکنی خودت
ی راه هم برای شفاف و جوان سازی صورتت میگم ک یک عمر دعام کنی جوانه گتدم بگیر آسیاب کن بعد یک قاشق غذ ...
خییییلی ممنون عزیزدلممم
لطف کردی بهم😘😘😘