2777
2789
عنوان

خانمایی که پوست دستتون خشکه بیاین بگین چکار میکنین تو این روزا

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 42 پست
روزی پنجاه بار کرم میزنم. 

مثل من 😑

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آبرسان کامان میزنم

خوبه؟

جواب گرفتی؟؟

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
کرم گلیسویید بزنید

شما جواب گرفتی عزیزم؟

آره ازنرم کننده بهتره چون هی دست میشوریم پوست کم آب وخشک میشه آبرسان بهترجواب میده تانرم کننده

ممنون عزیزم

من اونم زدم فرقی نکرد  فقط مقطعی جواب گرفتم

خب باید ادامه بدی همیشه بزنی منم نمیزنم یه ماه خوبه بعدش ذوبازه زخم میشه چونکه نوع پوست دستم اینجوریه باید همیشه بزنی روری دوسه بار میزنم