2777
2789
عنوان

کسی هست که ازدواج کرده باشه بخواد درس بخونه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 94 پست
بله ..به شدت خسته میشم ...بدنم کم اورده و روحم خسته هست ..عملا 10 به بعد از خواب بیهوش میشم ...میریم ...

به سختیش می ارزه

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درس خوندن چیزی نیست ک شماها انجام میدین😂 درس خوندن چیزیه  ک بچهای تهران؛ شریف و امیرکبیر ا ...

اقا چرا اینجور میکنی 

منن ازدواج کردم دانشگاه دولتی هم هستم علوم ازمایشگاه هم میخونم  مشاور هم هستم  کارم میکنم شوهرمم به شدت شکمیه حتما غدا خونگیه ب کارامم میرسم تازه جعبه سازی هم میکنم 

سه قلو هم باردارم 

اونایی ک شما دیدین ک ازدواج کردن درس نخوندن  هدف رو نمیدونستن بعدم پیام نور هم سختتره ایقد نزنید تو سر بقیه 

کسانی که سرکتاب میخوان خصوصی (مادر سه فرزند

من که میگم خانوما باید خیلی بیشتر از اینها فعال باشن وبرن توی جامعه .البته با رعایت همه شوونات یک زن .

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
اموختن تنها چیزیه که همیشه به درد میخوره. من دو تا لیسانس دارم. امسالم ارشد میدم. 

متاسفانه منم چنین فکری میکردم

ولی حرفتون کاملا غلط هست در ایران

همه صنعتها خابیدن😳....همه حقوق ها شده بخور و نمیر😳...

هر کی بفکر خودش هست متاسفانه ....

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
من درس میخونم

چی میخونی عزیزم؟

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏
اقا چرا اینجور میکنی  منن ازدواج کردم دانشگاه دولتی هم هستم علوم ازمایشگاه هم میخونم  مشا ...

وای .ولی وقتی بچه ها بیان باید بعضی فعالیت هاتو کمتر کنی .نمیشه اینهمه با هم با سه تا سه قلو.

متاسفانه منم چنین فکری میکردم ولی حرفتون کاملا غلط هست در ایران همه صنعتها خابیدن😳....همه حقوق ...

نه اینا شایعه هست .

هر کی تلاش کرده به نتیجه رسیده .

شما این حرفای نا امید کننده تلگرامو باور نکن اصلا.

اقا چرا اینجور میکنی  منن ازدواج کردم دانشگاه دولتی هم هستم علوم ازمایشگاه هم میخونم  مشا ...

انشالله سلامت و موفق  و باشید.

من تنها نظر شخصی خودمو گفتم و کاملا هم درست هست_

شما ک درس خوندین، چند تا مقاله isi  دادین ؟🙄🙄

چند تا کنفرانش خارجی رفتین؟

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها

خستههه نباشییییی پهلوون

من فکر میکنم واسه درس و دانشگاه رفتن باید فعلا قید بچرو بزنم🙄

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏

بچه ها دمتووون گرم خیلی انگیزه دادیننن😍😍😍

خستههه نباشییییی پهلوون من فکر میکنم واسه درس و دانشگاه رفتن باید فعلا قید بچرو بزنم🙄

ن خواهر من زنداداشم با بچه بدقلقش رتبه 700وکالت شد 

بهانه تنها کوه رسیدن ب موفقیته

کسانی که سرکتاب میخوان خصوصی (مادر سه فرزند

درس خونا به نظرتون من یه سال با برنامه درس بخونم پزشکی شیراز قبول میشم؟😪😍