2777
2789
عنوان

کسی هست که ازدواج کرده باشه بخواد درس بخونه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 94 پست
سختت نیست من بچه ندارم میخوام سال دیگه بخونم .میگم نکنه از خونه داریم بمونم 

منم همین فکرو میکنم

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏
اون چیزی شما خوندی درس نیست کسی ک دانشگاه ازاد یا پیامنور میره ک درس نمیخونه کسی ک شریف و تهران ...

البته کنکورم رو موقع مجردی دادم.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کنکوری بودم ازدواج کردم چیزی که میخواستم قبول نشدم ۱ سال استراحت کردم😂😂حالا میخوام واسه ۱۴۰۰ کن ...

بستگی به خیلی فاکتورها داره ....

اگر تلاش کنی حتما موفق میشی ..

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
من شریف نخوندم، ولی تهران، روزانه، حقوق خوندم. قبوله؟ 

خیلی هم قبوله .

البته امتحان کانون وکلا اصله که قبول بشی که انشالله قبولی.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
البته کنکورم رو موقع مجردی دادم.

انشالله موفق باشید

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
آره عزیزم من تجربی خوندم کنکور ندادم دوس دارم پزشکی دربیام

منم همینطور حالا داری واسه پزشکی میخونی؟امسال میخوای کنکوربدی؟

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏
من شریف نخوندم، ولی تهران، روزانه، حقوق خوندم. قبوله؟ 

رشتهای انسانی ک اصلا قبول نیست😂

اخه کی انسانی میره😳😳😳

والا، هروقت مهندسی یا پزشکی خوندین، قبولهههه....

انشالله موفق باشید

قربونت .

البته بگم خونه ام مثل بازار شام بود .مادرم هم خیلی برای بچه داری کمک کردن.بدون اونا نمیشد

رشتهای انسانی ک اصلا قبول نیست😂 اخه کی انسانی میره😳😳😳 والا، هروقت مهندسی یا پزشکی خوندین، ق ...

به خدا همه رشته ها سخته.

درس خوندن خوبه .

آینده هم داره .

هر کی میگه نداره دروغ میگه.

خوب پس ببخشید. طلب عفو

شوخی میکنم ...

انشالله موفق و پایدار  باشید.

من درس میخونم

نخون 

چون کار نیست😂😂😐