2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ سال،ولی خب صحبت نمیکنه ،اما خیلی بلده،مثلا تا ۲۰،حروف الفبا،یا نزدیک ۲۰ ،۲۵ تا کلمه

خعلی عالیه

من میخوام از بدو تولد شرو کنم.خواهرمم براخواهرزادم ک 3سالشه میخاد شرو کنه.. 

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید
منم میخام یادش بدم ب نظرتون از چند ماهگی شروع کنم

خود دکتر امینی میگه از بدو تولد. بافایل صوتی ک واژه ها به گوشش اشنا باشه تا وقتی ک دیگه بشه تلویزون نگا کنه و کارتون ببینه

عمه من از چندماهگی براش گذاشته.فعلا1سالو4ماهشه.میخکوب کارتونای انگلیسی میشه ولی فارسی نه.هرجا انگلیسی بشنوه جذبش میشه.فعلا نتیجشو ندیدیم چون هم زوده هم فعلا بچه حرف نمیزنه

دردم از یار است و درمان نیز هم
خود دکتر امینی میگه از بدو تولد. بافایل صوتی ک واژه ها به گوشش اشنا باشه تا وقتی ک دیگه بشه تلویزون ...

خوب الان دو ماهشه خوبه ب نظرتون؟؟

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
ی سال و نیم  خییییلی کلمه بلد بود فکر نمیکردم رو فارسیش اثر بذاره ولی گذاشت و دیر جمله فارسی گ ...

بلاخره الان فارسیو خوب حرف میزنه؟؟ 

خعلی عالیه من میخوام از بدو تولد شرو کنم.خواهرمم براخواهرزادم ک 3سالشه میخاد شرو کنه.. 

اره خداروشکر،البته دخترم ماشاالله دقت و حافظه اش خوبه،کلی چیز بلده اما متاسفانه بروز نمیده و از نماینده های دکتر امینی هم پرسیدم گفت تعداد زیادی از بچه ها هستن اینجورن،تو محیطش قرار بگیرن میگن،مثلا امروز بهش بستنی دادم میگه دی لشز

ببین اگه حتی تاثیر نداشته باشه کارتونهای خوشگلیه از این فیلمهای جنگیو نینجای پویا بهتره.

خوبم هست قیمتش سی دی ۷ تومن بود اخرین بار که سفارش دادم که پول ی سی دی معمولیه

عمه من از چندماهگی براش گذاشته.فعلا1سالو4ماهشه.میخکوب کارتونای انگلیسی میشه ولی فارسی نه.هرجا انگلیس ...

انشالا ک هردوزبان رو خوب صحبت کنه

اره خداروشکر،البته دخترم ماشاالله دقت و حافظه اش خوبه،کلی چیز بلده اما متاسفانه بروز نمیده و از نمای ...

میگم حالا من خودم انگلیسی هیچی حالیم نیس چی باهام حرف بزنه ک من نمیفهمم خخخخ

شما متوجه میشی؟ انگلیسیت خوبه؟ 

میگم حالا من خودم انگلیسی هیچی حالیم نیس چی باهام حرف بزنه ک من نمیفهمم خخخخ شما متوجه میشی؟ انگلیس ...

اصلا تو روشش میگه شما اگه انگلیسیت عالیه هم نباید جواب بچه رو بدی یا ذوق کنی یا اصلا اهمیت بدی

اصلا تو روشش میگه شما اگه انگلیسیت عالیه هم نباید جواب بچه رو بدی یا ذوق کنی یا اصلا اهمیت بدی

وقتی متوجه نشم چی میگه چی؟