2777
2789

تو رو خدا تجربیاتتونو بگید 

اونایی ک واقعا شنیدید زود بدنیا اومدن و موندن

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی مهربون♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زنده باشه هفت ماه به بعد با دستگاه نمی زارن چیزیش بشه 

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 

از ۲۸هفته ب بعد معمولا زنده میمونه ولی کمترش خیلی کم پیش میاد مگراینگه ۴ماه تودستگاه باشن بدبه دلت راه نده توکل بخدامنم ۲۵هفته ام همش میگم ایشالا تا۲۸هفته دووم بیارم با اینکه مشکلی هم ندارم

خدایاخودت واسمون بسازتوبسازی قشنگتره، ایشالا یروزی بشه که هیچکس غصه هیچیونخوره...

اگه‌امپول ریه بزنی زود بدنیا بیاد درصد موندنش بالامیره

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
من تو اینستا دیدم ۲۶ هفته زنده مونده الان دو ماهشه

ای جان😍من ۲۴ هفته ام 

امروز دردم گرفت دکتر گف اگه الان دنیا بیاد نمیمونخ

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی مهربون♥️