2777
2789
عنوان

چرا مردا نباید بیان نی نی سایت؟؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 32 پست

من پارسال که ثبت نام کردم احساس گناه میکردم چون حامله نبودم 

فکر میکردم سایت فقط بره خانومای بارداره😑😝😝😝

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره نشون می دن خیلی هم بی احترامی کردن به من اما من هر وقت کسی سوالی داشته باشه بتونم جواب بدم و راهنمایی کنم دریغ نمی کنم اینجا بیشتر دخترای خیلی مذهبی و همسرای سپاهی ها و نظامی ها هستن 

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 

چون اینجا خانوما در مورد پریود بارداری روابط زناشویی صحبت میکنند..زشته یه مرد بیاد اینجا ..همیشه هر وقت در مورد این موضوع تاپیک میبینم این عکسو میزارم

آقایونی که میان نینی سایت

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
من پارسال که ثبت نام کردم احساس گناه میکردم چون حامله نبودم  فکر میکردم سایت فقط بره خانومای ب ...

من اولین کاربریم رو گذاشتم مامان سیاوش که یوقت ازم ایراد نگیرن😂😂😂😂😂

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

فلسفه تشکیل این سایت، کمک و تبادل نظر برای  مادرای جوان و خونه داره ولزومی نداره یه مشت مرد و پسر خاله زنک بیان جایی که زنها و دخترها درباره مسائل زنونه و خونه داری دارند صحبت می‌کنند.. آخه مرد و چه به پریود و تنبلی تخمدان و جاری و مادرشوهر و... 😏😏

حالا از چهل پنجاه میلیون نفر مرد 

صدتاشونم بیان نی نی سایت چیزی نمیشه 

بیشترشون زودی میترکن 

کاربرای مرد قدیمی ده تام نیستن کلن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
من پارسال که ثبت نام کردم احساس گناه میکردم چون حامله نبودم  فکر میکردم سایت فقط بره خانومای ب ...

اره منم😅اخرش با این عذاب وجدان یا باید مادر بشم یاهم از نینی سایت برم😂😂

از اولش حال نکردم مثل بقیه باشم  

جالب شد :)

یه تاپیک جالب واسه شناخت سطح شعور و درک و قدرت بینایی (گزینه انتخاب جنسیت) بعضی کاربرا :)

آره ما هر کاری کردیم اَخ بود :)                 (2 ساله اینجا عضوم پس با تاریخ عضویتم قضاوتم نکن...)