من تقریبا ۱۸ روز پیش به خاطر التهاب رحمم ای یو دیمو برداشتم وقتی اومدم خونه رفتم دوتا قرص اورژانسی خوردم که از قبل اسپرم نمیونده باشه یه وقت بگیره باد از اونم بعد رابطمون قرص اورژانسی خوردم دو روز از موعد پریودم گذشته بی بی چکم مثبت شده😭😭 من ۲۷ سالمه و دوتا بچه هامم شیر به شیرن چهار ساله و شش ساله توی این شرایط خطرناک مملکت و اوضاع نابهسامانش من چیکارکنم اخه😭 خودمم از لحاظ روحی وجسمی داغونم ۶ ساله دارم اذیت میشم بارداری هام و زایمان ای طبیعی که داشتم افتادگی شدید رحم گرفتم توان ندارم دیکه بخدا 😭 از یه طرفی ام میترسم😭 الان فک کنم ۲ هفته باشه که لقاح صورت گرفته 😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانوما میشه راهنماییم کنید من نمیتپونم به کسی بگم 😭
چه راهنمایی؟؟
ویتامین بخور و خودتو تقویت کن
چهارساله و ۶ ساله دیگه بزرگن تازه کمکت هم می کنن
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.