2777
2789
عنوان

جمعه هفته بعد

182 بازدید | 12 پست

چه زود رسید انگار که عید نیست اصلا حال و هوای عید نداریم

خدایا به دادمون برس 

خودت بلاهارو ازمون دور کن

میدونیم که بدیم میدونیم که فراموشت کردیم ولی تو مارو فراموش نکن چون جز تو پناهی نداریم😔

خدایا شکرتتت

منم همینومیگم چه زود عید اومد😔😔ولی انگارنه انگار دلم خیلی گرفته

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینومیگم چه زود عید اومد😔😔ولی انگارنه انگار دلم خیلی گرفته

فقط اون یادداشتت چی بهش میگن 😭😭😭به خدا اشکم رو درآورد یاد خودم افتادم که 6روز ندیدمش بچمو وااای

فقط اون یادداشتت چی بهش میگن 😭😭😭به خدا اشکم رو درآورد یاد خودم افتادم که 6روز ندیدمش بچمو وااای

کجاست بچت؟

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
آره دلخوشیم عید بود وخریدش 

اره میرفتیم یکم مسافرتی چیزی دلمون بازمیشد

کجاست بچت؟

سر بچه دومم  بیمارستان بستری شدم روز ششم گفتم با رضایت خودم بیرون میام مادرشوهرم اجازه گرفته بود بچم رو آورد اتاقم دوتایی همو بغل کرده بودیم زار میزدمااا

سر بچه دومم  بیمارستان بستری شدم روز ششم گفتم با رضایت خودم بیرون میام مادرشوهرم اجازه گرفته بو ...

😫😫😭😭اخی ..

ببخشید که ناراحتت کردم واقعا ببخشید دست خودم نبود حتما یادت اومد دوباره

اشکال نداره عزیزم😘بگی نگی این روزاکه همش توخونه ام حال وروزم داغونه همش یادش میفتم 

اشکال نداره عزیزم😘بگی نگی این روزاکه همش توخونه ام حال وروزم داغونه همش یادش میفتم 

برا اینکه آروم بشی به بدترش فکر کن اونوقت از داغت کمتر میشه مطمئن باش هیچ کار خدا بدون صلاح نیست