اسم خودم هانیه که تو خونه هانی صدام میکنن , اسم شوهرم محمد(جهت اطلاع)
واس اسم پسرمون دوتا گزینه مونده که میخوام ببینم کدوم رای بیشتر میاره اونو انتخاب کنم
تعداد رای : 28
نظرسنجی
ماهان
23
82%
ماکان
5
17%
بعد از 10 سال انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد از 10 سال انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
البته شوهرم میگه ماهان, چون ترکیب اسم دوتامون میشه
البته شوهرم میگه ماهان, چون ترکیب اسم دوتامون میشه
عزیزم ایشالله به سلامتی زایمان کنی گلم ماهی که باردار شدی چه چیزای مصرف کردی واسه پسردارشدن چی
خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم
عزیزم ایشالله به سلامتی زایمان کنی گلم ماهی که باردار شدی چه چیزای مصرف کردی واسه پسردارشدن چی
مرسی , من غیرمنتظره حامله شدم, اونماهی که حامله شدم درگیر مریضی بابام بودیم, و اصلا به این چیزا فکر نمیکردم,چون کلا از بچه دار شدن قطع امید کرده بودم
مرسی , من غیرمنتظره حامله شدم, اونماهی که حامله شدم درگیر مریضی بابام بودیم, و اصلا به این چیزا فکر ...
عزیزم واقعا هرچی بهش فکر نکنی بهتره
خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم