2777
2789
عنوان

وای زلزله اومد 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 106 پست
امیدوارم سریع ریشه کن شه

امیدوارم. نگران نباشین بالاخره اینم میگذره. از وبا ک بدتر نیست.

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😁😁😁🍭

آفرین😁😁😁

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

اره یادمه 😭😭خیلییی ید بود 

من بیرون بودم بچه هام توخونه .دیدم زمین داره میلرزه خودم میزدم میگفتم بچه هام نمیدونم چجوری و توچه حالی خودم رسوندم خونه تمام بدنم وفکم میلرزید فقط لخاطر بچه هام

عزیزی منم قدمگاه، 😜میگم این 9نفر کازرونی بودن یا بلیونی؟ اخر معلوم نشد بلیون بوده یا نه

عزیزم خوش باشی😃😍 

هم بلیونی هم کازرونی. چن نفر از بلیونیا داخل خونه قرنطینه شدن بنده خداها مرد و زن و بچه هاشون 

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی 
عزیزم خوش باشی😃😍  هم بلیونی هم کازرونی. چن نفر از بلیونیا داخل خونه قرنطینه شدن بنده خداها م ...

مرسی گلی میگم کازرونیا نمیشناسی کیا بودن؟ ما ک دو هفتس تو خونه تارعنکبوت بستیم مردیم دیگ☹️

من ک گفتم خان زنیان ندیده😜😂 وقتی هم کازرون میلرزه هم شیراز بندری میره بدون اون وسطا خبریه😂

اره بخدا 😂😂 خیلی وحشتناکه ویروس و شهاب سنگ کم بود اینم اومد روش😂

مرسی گلی میگم کازرونیا نمیشناسی کیا بودن؟ ما ک دو هفتس تو خونه تارعنکبوت بستیم مردیم دیگ☹️

والا یه اقای نجفی شنیدم من میگفتن باک سازه یکیش حالا ظهر شوهرم بیاد میپرسم 

بازار دیروز کاملا تعطیل بود روزای دیگه نرفته بودم تعجب کردم