2777
2789
عنوان

اکوژن قلب جنین

134 بازدید | 8 پست

سلام من ان تی (غربالگری) و همه ازمایشام خوب بود دکترم برام آنومالی ۱۷ هفتگی رو نوشت رفتم آنومالی گفتن همه چی خوبه فقط یه اکوژن خفیف دربطن چپ جنین دیده شده دکترم ارجا داد ب یه دکتردیگه ک اونم تشخیص بده اون برام اکو قلب نوشت رفتم اکو گفتن هم بطن راست قلبشه هم بطن چپ گفتن ولی مشکل خاصی نیس خودبخود رفع میشه آوردم ب دکتری ک دکترم معرفی کرده بود گف باید آمینوسنتزکنی منم از ریسکش ترسیدم رفتم سلفری دادم الان منتظر جوابشم میترسم بچم مشکل داشته باشه و مجوز سقط ندن بهم توروخدا کمکم کنین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل بچه شما چی بود گلم

من اول رفتم سنو ان تی گفتن بچت آبش زیاده 

گفتن بچت مشکل داره  برو آمینوسنتز خلاصه ما نه شب داشتیم نه صبح تا شدیم هفته ۱۵ رفتیم آمینو سنتز 

شکر جوابش خوب بود همه دکترا بهم گفته بودن بچت مشکل داره 

خلاصه باز گفتن پس این خوبه حتما آنومالی مشکل داره اونم انجام دادم شکر خوب بود 

گفتن پس قلبش مشکل داره مجبورم کردن اکو قلب بدم 

اونم مشکلی نبود این دکترا فقط بلدن خرج رو دستت بزارن با الکی بهت استرس بدن 

من اول رفتم سنو ان تی گفتن بچت آبش زیاده  گفتن بچت مشکل داره  برو آمینوسنتز خلاصه ما نه ش ...

مرسی عزیزم لطف کردی خیلی نگران بودم من فقط ترسم اینه جواب سلفری خطا بزنه یا مثبت بیاد بگن آمینوسنتز کن ک بعد اونم مجوز سقط نمیدن

مرسی عزیزم لطف کردی خیلی نگران بودم من فقط ترسم اینه جواب سلفری خطا بزنه یا مثبت بیاد بگن آمینوسنتز ...

نه جانم اصلا غصه نخور من دکترا بهم گفتن اصلا آمینوسنتز نکن راست برو سقط کن بچت ناقصه در این حد 

اصلا فکرش نکن بخدا هیچی نیست فقط واسه من شب و روز نذاشتن 

فقط هم مجبورم کردن آمینوسنتز 

همش حرفخ بخدا اصلا استرس نداشته باش