2777
2789

دلیلش

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

اول صحبت و پرسیدن علت 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی اهمیت باش یه مدت اصلا سمتش نرو

البته همیشه جواب نمیده گاهی رابطه بدتر میشه با این کار

دوست داره؟

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

اخلاقش اینجوریه زیاد تحویلش بگیرن چس میشف

خب تحویلش نگیر تبدیل به یه چیز دیگه بشه

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

بی اهمیت باش یه مدت اصلا سمتش نروالبته همیشه جواب نمیده گاهی رابطه بدتر میشه با این کاردوست داره؟

بی اهمیت باشم صدرصد خودش میاد سمتم

چون اخلاقشو میدونم

ولی خدم سردتر میشم

اگه اخلاقش کلا همینه زنگ نزن ابدا . مثلا نون میخوای زنگ بزن بگو سلام نون بکیر سریع قطع کن تمام . تو خونه هم سمتش نرو . نه که قهر کنیا نه اتفاقا خوش اخلاق باش ولی هندزفری بزار پادکست گوش بده فیلم ببین کتاب بخون جدول حل کن توجه بهش نکن یه مدت این روش رو برو ببین چی میشه 

بعضی آدما مثل شاخه درختن

اگه زیاد خوبی کنی بهشون مثل شاخه درختی که میکشی طرفت خم میشه، خم میشن

بعضیام شاخه رو اگه بکشی اونقدر مقاومت میکنه که خم نشه میشکنه و پرت میشه اونور یا میخوره به سرت

خوبی بهشون نمیسازه مقاومت میکنن در برابرش دلشونو زود میزنه