2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه امیدم ب عید بود حالمون عوض شه باز باید همینجوری بشینیم خونه😪

پارسال سیل بود امسال کرونا خدا سال بعدو بخیر کنه

شدی خدامو شدم سرپل ذهاپت،هر لحظه بخوای ویرونم میکنی💔❤
من هرسال از عید بدم میاد نه فقط امسال.چون خانواده ی شوهرم میان و خسته ام از دستشون.اصلا درک ندارن

امسال دیگه فکر نکنم بیان

امسال دیگه فکر نکنم بیان

خوش به حالت.من امسال دو هفته زودتر اومدن.باردارم روز اول به مادرشوهرم گفتم اختیار با خودت.هر غذایی دوس دارین درست کنین..ولی فایده نداشت الان گرفته خوابیده.منم نه میتونم غذا درست کنم نه بخورم

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱
خوش به حالت.من امسال دو هفته زودتر اومدن.باردارم روز اول به مادرشوهرم گفتم اختیار با خودت.هر غذایی د ...

نه منظورم مهمون های شما بود که گفتم فکر نکنم بیان بخاطر مریضی ولی میگی زودتر اومدن.درکت میکنم عزیزم.چند هفته ای؟

۹هفته

عزیزم بسلامتی ایشالله نگران نباش زود میگذره برسی به هفته ۱۲به بعد کمتر حالت بد میشه ومیتونی غذا درس کنی

عزیزم بسلامتی ایشالله نگران نباش زود میگذره برسی به هفته ۱۲به بعد کمتر حالت بد میشه ومیتونی غذا درس ...

خسته ام.دیروز قرمه سبزی درست کردم لب نزدم بهش اما برای اونا سفره پهن کردمو.غذا میاوردم

انصاف نیس واقعا

خسته ام.دیروز قرمه سبزی درست کردم لب نزدم بهش اما برای اونا سفره پهن کردمو.غذا میاوردم انصاف نیس وا ...

شعورندارند منم چندبارمهمون امدخونمون خواهرشوهرم امدکمکم اگه نبودنمیتونستم بااین شکم شوهرت کمکت نمیکنه خواهر خواهرشوهرچی 

شعورندارند منم چندبارمهمون امدخونمون خواهرشوهرم امدکمکم اگه نبودنمیتونستم بااین شکم شوهرت کمکت نمیکن ...

شوهرم درک نمیکنه اصلا...کدوم خواهر شوهر

وقتی مادرش اینه میخواد دخترش خوب باشه

شوهرم درک نمیکنه اصلا...کدوم خواهر شوهر وقتی مادرش اینه میخواد دخترش خوب باشه

بچه روازخونه بابات نیوردی که مال اوناست اگه شوهرت کمکت کنه خیلی بهتره ازش خودت کمک بخواه من همسرم تنبلی میکرد میرفت خواهرشو میورد