2777
2789
یا حسین اربابی ک هم خشنه هم هات😂😂😂دانلود میکردی یا از تو سایت میخوندی؟

نه بابا تو روبیکا لینکشو از تو یکی از کانال ها دیدم دنبال کردم ولی واقعا زیادی کثیفه همه چی هم نوشته+18است من که نصفه ولش کردم بسکه رو اعصاب بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خان زاده. ارباب خشن و هات من. دلبر کوچک

دلبر کوچک راجب چیه قشنگه؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
نه بابا تو روبیکا لینکشو از تو یکی از کانال ها دیدم دنبال کردم ولی واقعا زیادی کثیفه همه چی هم نوشته ...

منم بدم میاد ازینجور رمانا 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

من همین ارباب رعیتی ها رو میخوندم واقعا اعصابم خورد میشد از زندگی سیر میشدم تو ذهنم میومد که همه مردا همینن وقتی نامزدم زنگ میزد میگفتم افسردگی حاد گرفتم😂اونم میگفت رمانا رو عوض کن 

نهههههه نخون مثل من حس افسردگی حاد میگیری ارباب رعیته و البته از این عروس خونبس ها

آخرش غمگینه؟

خان زاده. ارباب خشن و هات من. دلبر کوچک

خدایی اینا چی ان میخونین همش صحنه دارن آخرشون هم معلوم نیس چی میشه فقط قصدشون به چالشرکشیدن رابطه های غیر اخلاقیه 

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌
خدایی اینا چی ان میخونین همش صحنه دارن آخرشون هم معلوم نیس چی میشه فقط قصدشون به چالشرکشیدن رابطه ها ...

من قبلا از اینا خوندم این جور نبود بیشتر موضوعش اجتماعی بود اینا که جدیدا اومده ایجوریه منم ی ذرشو خوندم دیدم ای جوریه ول کردم بقیشو نخوندم