2777
2789
عنوان

دعوا و قهر شوهر

382 بازدید | 26 پست

بچه ها من سر یه مسئله ای خیلی بهم ریختم و اعصاب خورد شد با شوهرم داد و بیداد راه انداختم اونم قهر کرد باهام حرف من حق بود فقط اشتباهم این بود تند بیانش کردم اونم خیلی ناراحت شد بعدش کلی عذرخواهی و گریه و منت کشی قبول نکرد. یعنی اصلا محل نداد.حالا من بچه شیر میدم خیلی ناراحتم که باهام قهره طاقت قهر عزیزامو ندارم چیکار کنم یکم راحت تر بگذره واسم 

شما هم انقد بهم میریزین وقتی شوهراتون قهر میکنن؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگ مقصر باشم،دست پایین میگیرم ک زودتر آشتی کنیم.

ولی اگ همسرم مقصر باشه،منتظر میمونم بیاد منت کشی😀😀😀😀😀

من اینجور مواقع،حسابی ب خودم میرسم،لنتی کلی تیپ لاکچری میزنم تو خونه در این مواقع😁😁😁😁

واسه همین قهرامون طولانی نمیشه اصلا.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                   🌱و بالأخره، دلِ منم لرزید...💞👩‍❤️‍👨💍  

چ شوهره لوسی

من خودم خونه بابام خیلی قهر میکردم ولی خدایی قهر زن و شوهر مفهومی نداره

من خیلی عصبی بودم سر یه چیزیچند بار تذکر داده بودم انگار نه انگار 

چیزی پرت کردم رو زمین 

اونم گفت این کولی بازیا چیه و قهر کرد

خسته بودم از بی توجهیاش

منم وقته زایمانمه دکترا جواب نمیدن بیمارستان شهرمون بستست زایشگاهم نه همراهی میزارن نه ملاقاتی 

دو تا اتاق خصوصی هم بیشتر نداره 

اعصابم داغونه سه شبه الکی گریه میشم تا صبح بیدارم 

یه بار میگه هر کی کشیک بود میزایی 

یه بار میگه اینقد برا خونوادت کار کردی الان تنهایی 

دیشبم گفت فوقش میمیری توکل بر خدا 

صبحی دیگه طاقت نیاوردم گفتم برو گمشو تو نباشی من راحت ترم 

الانم رفته 

اصلا هم مهم نیس 

تحفه 

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
من خودم خونه بابام خیلی قهر میکردم ولی خدایی قهر زن و شوهر مفهومی نداره من خیلی عصبی بودم سر یه چیز ...

پس خیلییی لوسه من حتی دادم میزنم تاحالاکلی چیزمیزم پرتاب کردم🤣🤣شوهرم صبوره الحمدلله من سواستفاده میکنم

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
جهنم  مگه مردم قهر میکنه  توخودتو کوچیککردی رفتی منت کشی

آره خیلی پشیمون شدم 

ولی عهد کردم دیگه سراغش نرم حتی اگه یسال قهر باشه

ولی خودم در آرامش نیستم

انقد انرژی خونه منفیه

من اگ مقصر باشم،دست پایین میگیرم ک زودتر آشتی کنیم. ولی اگ همسرم مقصر باشه،منتظر میمونم بیاد منت کش ...

من با اینکه اونم مقصر بود به طرز شدیدی منت کشی کردم با اینکه خیلی مغرورم ولی محل نداد خیلی پشیمون شدم

نه بابا عمرا

اصنم شمایی که انقد با قهر بهم میریزینو نمیتونم درک کنم

تازه بچه ام داری سرتو باهاش گرم کن منکه با وجود اینترنت و گوشی اصلن قهر واسم اهمیت نداره اما شوهرم مث شماس خیلی کفری میشه