2777
2789

بچه ها این خانم دکتر اخبارش دقیقه و از رو سایت سازمان بهداشت جهانی ترجمه میکنه...خودشم ساکن سوییسه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا امروز دیگه نیاید تو دل بقیرو خالی کنید بذارید یه ذره هم شده امیدوار باشیم...

بخدا این دقیقه

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
بچه ها این خانم دکتر اخبارش دقیقه و از رو سایت سازمان بهداشت جهانی ترجمه میکنه...خودشم ساکن سوییسه

استوری های بعدش تکذیب کرد که. بخصوص اون داروی ایرانی که تو اخبار هم میگن

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
این نوشته دارو شما میگی واکسن؟ 

من پیج این خانوم دکترو دارم همیشه در مورد دارو حرف میزنه میگه واکسن پروسش خیلی طولانیه

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
چین که مرگ میر دیگه نداره شده روز بیست نفر گرفته آن بله جواب داده من الان تاپیکشم زدم تایپیکمو بخون ...

ان شالله به ایرانم برسه...خیلی ناراحتم برا مریضا