2777
2789

دخترم ۵ ماه و نیمشه حدود ۳ ماهه تو خواب شیر میخوره 

الان چند وقته تو خوابم نمیخوره 

یعنی محاله شیشه بذارم دهنش شروع بکنه مک زدن 

باید دو ساعت شیشه رو تو دهنش بچرخونم، صد بار جیغ بزنه تا مک بزنه دوباره بعد چند بار مک زدن جیغ میزنه 

یعنی هرررررر بار بخوام شیر بدم همینه

احساس میکنم دارم فرسوده میشم تو این راه 

باید دهنشو با دست باز کنم شیشه رو بکنم دهنش یه عالمه تکون بدم ولی بازم مک نمیزنه 

هر ۵-۶ ساعت شیر میخوره اونم اینجوری

یه وقتایی با قطره چکون میدم اونم نمیشه که بچه باید مک بزنه 

به خدا حسرت به دلم موند یه بار با اشتها شیر بخوره

حواست باشه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب ها شیر نمیدم لطفا نگین شب شیر نده بد خواب نشه 

نگین به زور نده چاره ای ندارم حتی بارها شده خودم ندادم بازم نخورده و ولش کنم تا ۸-۹ ساعت شیر نمیخوره

حواست باشه!
شاید سر شبشه   بزرگش براش  .....اگر نه سر شبشه یکم شیرینش کن

تا حالا یه عالمه شیشه و سر شیشه عوض کردم فایده نداشته 

داروهای رفلاکسشم میدم نمیدونم چرا اینجوریه

حواست باشه!

پسر من اینجور بود البته خس خس هم داشت و بعضی وقتا اسید معدش میزد بالا انگار ادامس میجوئید اگه با قطره چکون و بدبختی شیر نمیدادم یک روز کامل هم شیر نمیخورد بردم دکتر گف رفلاکس داره قرص داد خداروشکر بهتر شد

کرونا شرم کن من بچه ایرانم😕🤨
تو روز میخوره؟من خیلی از بچه هارو دیدم شبا واسه شیر خوردن بیدار نمیشن

نه مشکلم شبا نیست اصلا 

توروزم نمیخوره حتما باید بخوابونم اونم به زور میخوره 

حواست باشه!
چه قرصی داد؟ چرا من دارو میدم بیفایدس اخه

پسر من انقد ناجور بود تا 8ماهگیش هر ماه 3بار دکتر میبردیم چن مدل قرص داد تا یکسش ک اسمش اوزونیوم بهش افتاد با اون بهتر شد چن مدل قبل اون داد ولی فایده نداش در صورتی ک پسر خالم رفلاکس شدید داره با همونا خوب شد ولی پسر من نه قطرهbio lacktهم بهش میدم برا سیستم ایمنی بدن و رفلاکس و کلا همه چی خوبه تقویتی هم هست

کرونا شرم کن من بچه ایرانم😕🤨