2777
2789
عنوان

باردارم

238 بازدید | 29 پست

سلام خانما صبحتون بخیر

من باردارم 

اما طبق سونو یه ده روزی عقبم قلب و کیسه زده اینا تشکیل نشده خیلی نگرانم  از روز پریودی الان باید هفت هفته و یک روزم باشه اما پنج هفته هستم 

پنح ماه پیشم همینطوری شد که بچم سقط شد 

و نموند برام حالا نمیدونم سرنوشت این یکی چجوری میشه 

از اینا بگزریم چند نفر از خانواده خودم و شوهرم فهمیدن باردارم 

و هی به خاطر اینکه بچه سوم اوردم مسخره میکنن و کلی مشکلات رو یاد اوردی میکنن که تو این زمونه بچه سوم میخواستی چیکار 

خودمو ناراحت کردن 

ته دل شوهرمو هم خالی کردن 

الان شوهرم از دیشب میگه بندازیم 

بهم خیلی فشار میارن دیگه نمیدونم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشون بگو خرجشو شما نمیدین.

بگو بچمه نیمی از جونمه.

والا من نمیدونم چی بگم.من واسش شبو روز دعا میکنم شما هم به خاطر حرف نردم میخاین بچه بندازین.

نکنید خدا قهرش میگیره😔😔

خودتو شوهرت مهم باشید نه مردم.تاکیی میخای برا حرف مردم زندگی کنیم نمیدونم!!

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

خدایا نسل این اظهار نظر کننده ها ی پوچ رو توزندگیمون منقرض کن.زندگی مال منه مشکلاتش هم برا منه ببقیه چشونه نمیدونم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

عزیزم منم مثل شمام دوقلو دارم الانم ۳قلو باردارم اوایل اطرافیان حرف میزدن با همسرم صحبت کردم قانعش کردم الان خودش هرکی حرف بزنه جواب میده 

۱ استرس دور کن از خودت جای مطمعن برو ۸ هفته سنو مطمعن ترجوابش

عزیزم منم مثل شمام دوقلو دارم الانم ۳قلو باردارم اوایل اطرافیان حرف میزدن با همسرم صحبت کردم قانعش ک ...

ای جان عزیزم طبیعی باردار شدی هر دو بارداری رو؟؟؟؟؟