2777
2789
عنوان

مشکل من با شیر خوردن دخترم

572 بازدید | 33 پست

دخترم ۵ ماه و نیمشه حدود ۳ ماهه تو خواب شیر میخوره 

الان چند وقته تو خوابم نمیخوره 

یعنی محاله شیشه بذارم دهنش شروع بکنه مک زدن 

باید دو ساعت شیشه رو تو دهنش بچرخونم، صد بار جیغ بزنه تا مک بزنه دوباره بعد چند بار مک زدن جیغ میزنه 

یعنی هرررررر بار بخوام شیر بدم همینه

احساس میکنم دارم فرسوده میشم تو این راه 

باید دهنشو با دست باز کنم شیشه رو بکنم دهنش یه عالمه تکون بدم ولی بازم مک نمیزنه 

هر ۵-۶ ساعت شیر میخوره اونم اینجوری

یه وقتایی با قطره چکون میدم اونم نمیشه که بچه باید مک بزنه 

به خدا حسرت به دلم موند یه بار با اشتها شیر بخوره

حواست باشه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا این ادا هارو دختر منم درآورده میدونم خیلی سخته

بچه ریفلاکس پنهان داره 

دکتر به دختر من امپرازول داد من ترسیدم بهش بدم خیلی عذاب کشیدم دو سه ماه به زور بهش شیر میدادم خودشم خیییلی کم میخورد

ولی بعد سه ماه کم کم خوب شد و خودش سینمو و می گرفت و شیر میخورد ولی تا مدت ها بعدش هم کم اشتها و کم وزن بود

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزارتر    
دارو میدم از ۲ ماهگی هیچ فایده ای نداره 

خب حتما باید عوض بشه ببین من زانتاک میدادم اصلا هیچی.ولی نکسیوم که شروع کرد عالی شد البته پسر من رفلاکسش الرژیک بود شیرش هم عوض کردم همزمان خیلی بهتر شد

کاربر قدیمی ام 😊
هم شیشه هم سر شیشه هم خود شیر رو عوض کردم بیفایده

نه خیلی بچه هابه همون شیشه وسرشیشه اولیه عادت دارن تاعوض کنی دیگه شیرنمیخورن ازشیشه دیگه 

اگه رفلاکس داره5ماهشه دیگه غذاخورش کن خودتم اذیت نکن