2777
2789
عنوان

درد تخمدان لطفاا بیاین😥😥😥

943 بازدید | 21 پست

سلام من تخمدان سمت چپم ده روزی هست  درد میکنه طوری ک شبا نمیتونم راحت بخوابم تو این مدتم اصلا نتونستم روشکم بخوابم احساس میکنم ورم کرده و سنگینه فکر میکردم ی کیست خیلی بزرگ دارم رفتم سونو لگن و تخمدان ک همه چی اوکی بود و گفت هیچ مشکلی نداری دیروزم باید پری میشدم ک نیومد کی با این علائم باردار بوده

با هرکی مثه خودش 🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی خیلی درد میکرد رفتم دکتر با آزمایش. فهمیدم تخمدونام ضعیفه

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
منم خیلی خیلی درد میکرد رفتم دکتر با آزمایش. فهمیدم تخمدونام ضعیفه

من سونوم ک چیزیو نشون نداد دوماه پیشم پاپ اسمیر دادم اوکی بود بخاطر همین نمیدونم این چ دردیه چند وقت پیشم سونو کل شکم رفتم ک فقط خیلی کم کبدم چرب بود کلیه هامم سنگ نداشت خیلی مواظب هستم زود زود چکاب میرم الان واقعا خیلی نگرانم دردش نمیزاره راحت بخوابم😭😭😭😭😭😭😭😭😭فک کنم اگه پری بشم خوب بشه این درد

با هرکی مثه خودش 🌈
من سونوم ک چیزیو نشون نداد دوماه پیشم پاپ اسمیر دادم اوکی بود بخاطر همین نمیدونم این چ دردیه چند وقت ...

من تخمدونم خیلی درد میکرد که اصلا نمیتونستم راه برم. پریود هم نمی‌شدم بی بی زدم منفی بود حتی آزمایش دادم بازم منفی بود دیگه رفتم دکتر گفت به احتمال زیاد تخمدونام ضعیفه تو سونو هم چیزی نشون نداد پاپ اسمیر هم خوب بود دیگه تو آزمایش هورمونی نشون داد مشکل از هورمون با تخمدونام هس

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
عزیطم من خودم تو بارداری این علائمو داشتم ولی بازم میپرسم بهت خبر میدم...

مرسی فداتشم 

واسه تو دردش شدید بود؟؟؟

من دراز ک میکشم درد خفیفی دارم ک اذیتم میکنه اونطور نیس ک نشه تحملش کرد ولی خب اذیت میکنه

با هرکی مثه خودش 🌈