2777
2789

هیچ کس ... بی انصافیه ... عیبی ندارد که ملاحظه آقایون کرد ولی کی ملاحظه ما رو می‌کنه و .‌‌‌‌‌‌............

کاربر قدیمی ام حرف حق زدم ترکوندن منو دیگه حال کاربری جدید ساختن ندارم تاپیک سیاسی نمیزنم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا قابل بخشش نیست اون شخصی که می‌بخشه همیشه مجبور بوده وگرنه تو شرایط مناسب کسی نمی‌بخشه

"مرد هستم"                                                                             ‌                                                                                                                                                                                                                            چرا همه رفته بودناشونو می‌ذارن واسه قرنطینه؟ چرا قرنطینه هیشکی نمی‌مونه؟                                                                                                                                هیچ‌وقت برای کسی گزارش نزنید، اگر بزنید، یواش یواش دلتان می‌خواهد همه قطع دسترسی شوند.

خیانت هیچ کدوم از طرفین قابل بخشش نیست

اون زنی که مرد خیانتکارش رو میبخشه در اصل نبخشیده فقط چون توانایی مستقل شدن نداره نه تحصیلات و نه حرفه ای رو بلده که بخواد باهاش زندگی کنه میمونه تو رابطه زخمی

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
کلا قابل بخشش نیست اون شخصی که می‌بخشه همیشه مجبور بوده وگرنه تو شرایط مناسب کسی نمی‌بخشه

خیانت مثال بود میشه تعمیمش داد 

کاربر قدیمی ام حرف حق زدم ترکوندن منو دیگه حال کاربری جدید ساختن ندارم تاپیک سیاسی نمیزنم😭
خیانت هیچ کدوم از طرفین قابل بخشش نیست اون زنی که مرد خیانتکارش رو میبخشه در اصل نبخشیده فقط چون تو ...

گناه خیانت رو به باقی اشتباهات زناشویی تعمیم بده

خیانت هیچ کدوم از طرفین قابل بخشش نیست اون زنی که مرد خیانتکارش رو میبخشه در اصل نبخشیده فقط چون تو ...

من یه چیزی میگم ولی جبهه نگیرید.

من با حرفتون مخالفم چون زن عموی خودمو دیدم که با اینکه عمو پولدار بود و مرفه،خیانت دید و بچشو برداشت و رفت و عموم هم هیچ حمایتی نکرد.

زن عمو رفت خونه مردم کارگری و خلاصه با سختی ولی با عزت نفس بچشو بزرگ کرد که الانم پزشکی قبول شده.

بعضی ذلت رو میپذیرن که به خودشون یه ذره سختی ندن

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
من یه چیزی میگم ولی جبهه نگیرید. من با حرفتون مخالفم چون زن عموی خودمو دیدم که با اینکه عمو پولدار ...

من گفتم زنانی که نمیتونن مستقل بشن زن عموی شما تونسته روی پاهای خودش بایسته و استقلال داشته باشه 

اتفاقا حرف شما دقیقا همون چیزیه که من میگم شما برداشتتون اشتباه بوده

شما ببین همین جا چند نفر تاپیک زدن و به دلیل خیانت دلشون میخواسته جدا بشن اما گفتن ما حامی نداریم و خونواده حمایتمون نمیکنه این یعنی چی؟ !

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
 من گفتم زنانی که نمیتونن مستقل بشن زن عموی شما تونسته روی پاهای خودش بایسته و استقلال داشته با ...

بله پس من اشتباه متوجه شدم.

با نظرتون کاملا موافقم.

همه ی ما فقط 2 جور شب تو زندگی داریم.شبی که میخواهیم زودتر صبح شود و شبی که دعا میکنیم هرگز صبح نشودو مرز بین این،تنها یک(اوست)که رفته باشد و یا مانده باشد.
یا از ضعف شخصیتی

خلاصه هرچی حالا نکه از ته دل ببخشن نه ولی دارن زندگی میکن باهم میخواستم بگم فرقی نمیکنه تو یک رابطه چه زن چه مرد اگه خیانت کنه تو ۸۰ درصد ماجرا بازم باهمدیگه هستندچون طرف مقابل تو یک شک فرو میره و کلا خلع صلاح میشه 

در انتظارآمدن کسی ک میدانی نمی آید،حماقت نیست،عشق است