2777
2789
عنوان

دلم گرفته از دست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 49 پست
خوبی که از حد گذرد نادان خیال بد کند

به خدا همینجوره به شوهرم میگم اخه چرا شما اینجوری هستین مگه چی میشه هممون کمک بدیم سفره جمع بشه مگه من گناه کردم به خدا هیچکس تو اطرافیانم مثه من نبست اصلا عجیبن یه جوری حق به جانبن که شاخ در میاره ادم به خدا مادر پدرم منو بزرگ کردن اصلااا ازم توقع ندارن

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم نکن نگاه تو خوانواده ای ما من جاریم هستیم جاریم خیلی کار میکنی به قول خودت عین کوزت ولی من متعادلم مادرشوهرم هم زن خیلی خوبی نه میگه بکنید نه میگه نکنید کاری نداره ولی دیگه مادر شوهره مادرشوهرم از جاریم خیلی توقع داره چون همیشه اون بیشتر کار هارو می‌کنه توقعش هم بالای هرکس زیادی کار کنه رو میده به طرف مقابلش پس زیاد خودتو کوچیک نکن نه برو اگر هم میری سنگین رنگین کمک کن ولی بیش از حد نه دیگه در ضمن به مرد هیچی از خوانوادم نباید گفت چون به جاش عین پتک تو سر خودت آوار میشه منم زیاد گفتم بعضی اوقات که عصبانیه تو سر خودم آوار شده

بهترین مرد هم بازم میزنه سرت  همیشه باید از خانوادت تعریف میکردی  بعدشم از مامان نگو حسا ...

من اصلا حرف بدی نزدم به خدا گفتم کور شی خانوادت میان تو هم پا به پام کار کنی😁

خدا لعنتشون کنه

از اول عادتشون دادی عزیزم

من شب اولی که رفتم خونشون بعد از عقدم،شام که خوردیم مثل دیوونه ها رفتم که ظرف بشورم ،اما نذاشتن،حالا خونه خودمون دست به سیاه و سفید نمیزدم،اونجا یهو جو گیر شدم....

بعد اومدیم خونه مامانم گفت تو تازه عروسی نباید جایی برایه کار کردن و ظرف شستن اسرار کنی...

همون شد آویزه گوشم،هیچوقت بیشتر از حدم جایی کار نمیکنم که وظیفم بشه و پرروشون کنم

تو هم کم کم عادتشون بده به کار نکردن...

هیچوقته هیچوقته هیچوقته هییییییییییچوووووووقت تحت هیچ شرایطی بدگوییه خونوادتو نکن جلو شوهرت،حتی اگه بهترین آدم رو زمین باشه بالاخره بهت سرکوفت میزنه

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
عزیزم خودت خواستی سوارت بشن.الان هم با کمال احترام کم برو‌خونشون.عذر و بهانه بیار.رفتی هم دیر برو زو ...

درست میگین خیلی منطقی بود باید با سیاست پیش برم بدیش اینه من کار میکنم کار میکنم یهو جوش میارم چه فایده با شوهرم غرغر میکنم اونا چیزیشون نمیشه

زن نخواد کار کنه مرد نمیتونه دستو پاشو بشکنه که خو کار نکن بشین سر جات  نکن کار

نه به خدا قضاوت نکن شوهرم نمیگه کار بکن ولی برادرشوهر بزرگم وای خدا به روز کافر نیاره اینقد اخم میکنه اگه مادرش کارارو بکنه همش میگه تو پادردی به خدا راست میگم جای من نیستی😔 اصلا عجیب حق به جانبن

درست میگین خیلی منطقی بود باید با سیاست پیش برم بدیش اینه من کار میکنم کار میکنم یهو جوش میارم چه فا ...

باشوهرت کمتر حرف بزن.قهر نه ها ...معلومه نمیتونی جلو زبونتو بگیری

به خدا همینجوره به شوهرم میگم اخه چرا شما اینجوری هستین مگه چی میشه هممون کمک بدیم سفره جمع بشه مگه ...

خب توهم خودتو بزن به اون راه غذا خوردید سفره رو تو جمع کن اونا خودشون تو ظرف شستن تصمیم میگیرن خواهر شوهر داری یانه

عزیزم با محبت به شوهرت کم کم شروع کن ، مثلاً مهمون میاد ظرف میوه رو بچین ولی به شوهرت بگو سنگینه اگه ...

درست میگی عزیزم منطقیه من هیچی سیاست ندارم مثه گاو نه من شیرده همه کارا میکنم بعدشم غرغر سر شوهرم زندگی خودم تلخ میشه باید با سیاست پیش برم🤨

نه به خدا قضاوت نکن شوهرم نمیگه کار بکن ولی برادرشوهر بزرگم وای خدا به روز کافر نیاره اینقد اخم میکن ...

حق به جانب هست که باشه حقی بر گردنت ندارن 

همینکه شوهرتونمیگه کار کن کافیه برات

زنداییا من برادرشوهر و خواهر شوهر رو قورت میدن اگه حرف بزنه بعد شما...

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍
خب توهم خودتو بزن به اون راه غذا خوردید سفره رو تو جمع کن اونا خودشون تو ظرف شستن تصمیم میگیرن خواهر ...

نه از شانس بدم هیچ دختری نیس نه زن دارن نه خواهر به خدا اگه زن داشتن درکشون بالاتر بود پسرا تا مجردن خیلی نفهمن فکر میکنن وظیفه زن فقط بشور بسابه دیگه جوری شده اگه کار نکنم باد میکنن

حق به جانب هست که باشه حقی بر گردنت ندارن  همینکه شوهرتونمیگه کار کن کافیه برات زنداییا من بر ...

جریان داره عزیزم تو دوران عقدمون مادرشوهرم عمل کرده بود من دو روز پیشش موندم روز سوم رفتم خونه بابام اخه سختم بود با دوتا برادرشوهر مجرد پشت سر هم بمونم وای باورت نمیشه چه دعوایی برادرشوهرم راه انداخت گفته بود زنت از ترس کارا رفته در صورتی مادرشوهرم مادرش زنده و سرحال و دوتام خواهر خیلی جوون داره اینقد به سرم اوردن دیگه بخاطر شوهرم و ارامشش کوتاه اومدن سر اون قهرش با برادرش ۲ ماه شوهرم اواره بود من اصلا دختر مظلوم تو سری خوری نبودم ولی ادم یوقتایی مجبوره این وسط بعد گذشت چند سال شوهرم خر شده فکر کرده وظیفمه این دلمو میشکنه

این چه حرفیه گلم ، همه کم کم یاد گرفتیم این چیزا رو ، ولی بخوای میتونی شاید اولا بخوره تو ذوقت ولی ت ...

راست میگی گلم باید یه تصمیم جدی بگیرم ممنونم از راهنماییت😚😚😚

باشوهرت کمتر حرف بزن.قهر نه ها ...معلومه نمیتونی جلو زبونتو بگیری

اره دقیقا 😞 اینقد دلم میخواد تودار باشم ولی خیلی خودمو میریزم بیرون البته فقط جلو شوهرم اینجورم