2777
2789
عنوان

حس بویایی

340 بازدید | 20 پست

سلام چند روزی سرماخورده بودم الان بهتر شدم ولی هیچ بویی نمیفهمم و حس چشاییم هم ضعیف شده تا حالا اینجوری نشده بودم خیلی کلافه ام کسی تا حالا اینجوری شده ؟؟؟ خوب میشم ؟؟؟

زن اگر از عشق لبريز شود منشور نور بي پايان ميشود.❤️❤️❤️  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدیدا چرا اینجوری میشن؟به خاطر استفاده از الکله یعنی یا کرونا؟

حالا استارتر استرس نگیری😯😯😯

اخه تو ایتالیا هم یه سری اینجور شدن

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
چرااااا

تو کشور ایتالیا بود فک کنم از دست دادن حس بویایی یکی از عوامل اصلی کرونا هستش

آره ما هر کاری کردیم اَخ بود :)                 (2 ساله اینجا عضوم پس با تاریخ عضویتم قضاوتم نکن...)
جدیدا چرا اینجوری میشن؟به خاطر استفاده از الکله یعنی یا کرونا؟ حالا استارتر استرس نگیری😯😯😯 اخه ...

پس چرا تا حالا نشنیدم 

یعنی الان کرونا دارم 

نه من و نه هیچکدوم دیگه از اعضای سایت حتی 1 درصد هم نمیتونیم همچین احتمالی بهتون بدیم

باید برید ازمایش بدید اما بهتره تا موقع اومدن جواب ازمایش از بقیه اعضای خانواده جدا باشید و باهاشون ارتباط خیلی کمی داشته باشید

آره ما هر کاری کردیم اَخ بود :)                 (2 ساله اینجا عضوم پس با تاریخ عضویتم قضاوتم نکن...)
نه من و نه هیچکدوم دیگه از اعضای سایت حتی 1 درصد هم نمیتونیم همچین احتمالی بهتون بدیم باید برید ازم ...

من بچه دارم مدام هم میاد پیشم 

الکی اینجا ازمایش نمیگیرن اگ علائم هم داشته باشی ولی شدید نباشه میگن برو خونه ازمایش نمیگیرن 

نه من و نه هیچکدوم دیگه از اعضای سایت حتی 1 درصد هم نمیتونیم همچین احتمالی بهتون بدیم باید برید ازم ...

میگم یعنی منبع معتبر هست ک بگه بخاطر کرونا حس بویای بره 

میگم یعنی منبع معتبر هست ک بگه بخاطر کرونا حس بویای بره 

تو ایتالیا اینطور بوده

ولی بازم سعی کنید هواستون خیلی بیشتر به خودتون باشه