2777
2789
عنوان

بدبختی‌های من ادامه داره...

229 بازدید | 11 پست

من بعد تقریبا سه سال میخواستیم اسفند عروسی کنیم که بخاطر کرونا لعنتی بهم خورد، تو عقدم واقعا بهم سخت گذشت مادرشوهرم با اینکه من تو عقد بودم رفت یکی از دخترای فامیلشو واسه پسر دیگه ش گرفت، اونا هم انقدر خرج گذاشتن رو دستش که دو تا برگه کالای جهیزیه رو نتونستن بخرن، یه خرید عروس مزخرف در حد سه برگه کردن که من جلو خانوادم شرمنده شدم ولی ماه بعدش خنچه عروس آنچنانی بردن برای بله برون اون دختره، الانم دلم گرفته به شوهرم میگم چرا برای ما سه سال طول کشید ولی واسه اینا تو شش ماه عقد و عروسی قراره باهم بشه میگه اونا پول دارن بابای تو چی، کلی بد و بیراه گفت، ما خدارو شکر وضع مون بد نیست جهیزیه که بردم خانواده شوهرم اقرار کردن تا حالا ندیدن، اونا که شوهرم وضع مالی شو میزنه تو سرم توی روستا زندگی میکنن و چندتا زمین کشاورزی دارن و چند قطعه زمین فروختن... شوهرم الان شش ماه بیکاره جایی میریم یا چندتا دوست دعوت می‌کنیم خونمون من خرج حساب میکنم با درآمد خودم حالا باید اینجوری تحقیرم بشم، میگه برو لباساتو از خونه وردار تا وقتی عروسی گرفتیم تکلیفت روشن کنم منم گفتم فقط لباسام بر نمیدارم کل خونه رو خالی میکنم خیلی لجم گرفته بود آخه به من گفت خودت به من انداختی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نفهمیدم الان شما عروسی کردین یا نه ؟  اگرنه پس چرا میگی دوستامونو خونه دعوت کردیم🤨

تو تاپیک های قبلی هم گفتم زودتر خونه رهن کردیم تقریبا از آذر، وسایل مون هم چیدیم ولی عروسی نگرفتیم واسه همین اونجا زندگی نمی‌کنیم شاید دو هفته یه باری برم اونجا شب بمونم 

انشالله که بزودیه زود کرونای لعنتی بره بری سره زندگیت که دیگه اینجور چیزا پیش نیاد ولی اینم بگم وقتی میگه لباساتو بردار برو جدی برخورد کن اگه همینجوری ادامه بده و کوتاه بیای بدتر میکنه فردا تو زندگیت خیلی مشکل پیش میاد 

ای خداااااااااا من مرد نیستم اشتباهه کاربری شده کم سوال کنید
منم واقعا دلم گرفته بود گفتم اینجا بگم بلکه سبک بشم    

من تایپ میکنم باز حذف میکنم چون میدونم دردودل هرجا نباید کرد چون ممکنه نظرات تخریب کننده ای بدن چون کسی دقیقا درجریانه زندگیت نیست ،چقدر تایپک دیدم پراز نظراته غلط وتحریک کننده بعدشم چندتا استاتر هم تایپک زده بودن زندگیمون ازدست همین نظرات نابود شد

انشالله که بزودیه زود کرونای لعنتی بره بری سره زندگیت که دیگه اینجور چیزا پیش نیاد ولی اینم بگم وقتی ...

بهش گفتم برو همین حرفایی که زدی به بابام بگو شیطونه میگه برم وسایلم جمع کنم شبونه داغم به دلش بذارم  ما زنا خیلی بدبختیم تو خونه بابا هستیم میگن زودتر عروسی بگیرین، عروسی میکنیم میگن لباساتو جمع کن برو لعنت به این سرنوشت 

با شناختی که از همسرتون در این3ساله دارید و امیدوارید به شروع زندگی با یک مشاور زبده خانواده سعی کنین مشکلتون رو حل کنید و الا با حرفهایی که زدید وجود این عقده ها و انباشتن آنها بعدها به نفرت تبدیل میشه 

شاید : ی روزی،ی جایی،ی جوری...
تو تاپیک های قبلی هم گفتم زودتر خونه رهن کردیم تقریبا از آذر، وسایل مون هم چیدیم ولی عروسی نگرفتیم و ...

آهان👍🏻

خب به قول دکتر انوشه شوهر که امام معصوم نیست حتما بدی هایی داره ولی اگه خوبی‌هاش از بدی‌هاش بیشتره حتما انتخاب درستیه

با شناختی که از همسرتون در این3ساله دارید و امیدوارید به شروع زندگی با یک مشاور زبده خانواده سعی کنی ...

دقیقا این کم کاری هایی که تو دوران عقد کردن و هی مانع عروسی گرفتن مون میشدن میگفتن حالا دو سال دیگه هم بمونید...اینا تو ذهنم حک شده ، هرچقدر مادرشوهرم مهربونی کنه دلم چرکه ازش بزور تحملش میکنم