2777
2789

دارم میرم توی هفته ۳۷ قشنگ توی اوج این بیماری باید زایمان کنم.باید برم بیمارستان که آلوده تر از هر جاییه.اصلا ترس خود زایمان رو بیخیال شدم ،اینکه باید برم بیمارستان و اونجا بمونم داره دیوونه م میکنه.اخه من چجوری بمونم اونجا.میگم خودم هستم توی بلوک زایمان یا توی اتاق عمل ولی همراهام چیکار کنم.دوست ندارم کسی به خاطر من بیاد بیمارستان.واقعا نمیدونم باید چیکار کنم 😣😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی یا سز؟؟؟؟خیلی مراقب باش هرچقد تو بهداشتو رعایت کنی امکان داره همراهت رعایت نکنه...قبل اینکه همراهتو ببری تو خونه حتما حتما بگو یه دوش اساسی بگیره

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

خواهر منم وقتشه وای دارم از استرس میمیرم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

نياز نيست كسي بياد  اگر طبيعي باشه زايمان مي كني زود مرخص مي شي و سزارين باشي نصف روز نگه ميدارند 

سعي كن قوي باشي اگر درد و ناراحتي داشته باشي طبيعي زود برگردي خانه 

من هنوز باردار نشدم ولي هميشه تو فكرم ي بيمارستاني انتخاب كنم فقط مخصوص زنان و زايمان باشه نمي دونم هست يا نه 

عزیزدلم ایشالا به سلامتی زایمان میکنی و نینی خشگلت رو بغل میگیری

زنداداش منم هفته اینده زایمانشه،ما یکسره داریم برای همه باردارها دعا میکنیم، درپناه خدا باشین الهی .برای زنداداش منم دعا کن

ایشالا به خوشی و نیکی قدم فرشته های پاکتون، شر این بلا از سر کشورمون رد شه🙏🏾