2777
2789

از نظر خودم خوب صحبت کنه اطلاعات عمومیش بالا باشه 

خوش پوش و آراسته باشه لباساش اتو داشته باشه 

دندوناش همیشه سفید باشه 

به پوست و دست و صورتش برسه 

غیبتم نکنه

میخوام باکلاس باشم خواهش میکنم هر چیز به ذهنتون میرسه بگید 

نمیدونم والا ولی خیلی دوس دارم باکلاس باشم

#❤✨...لحظهـ دیدنت انگار که یک حادثه بود🍃.حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت🍃سیب را چیدم در دلهره ی دستانم🍎🍭سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🍎👋.تا ۳بس بود که بشمارد در دام افتد✌💜گفت یک گفت دو افسوس سه را دوست نداشت💔منو تو خط موازی؟؟😒نرسیدن؟؟😒هرررگز!☺❤دلم این قائده هندسه را دوست نداست💔درس منطق نده دیگه تو به این عاشق که❤✨از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت❤💛✨.•|•خیلی دوست دارم تو نی نی سایت دوستای زیادی داشته باشم اگه دوست داری بهم درخواست دوستی بده دوست خوبی هستدما😊❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همیناییه که خودت گفتی عزیزم

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

پستای اوپرا رو بخون

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

خوش صحبت یعنی چجوری؟

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟

اره عروس داییم

واقعا آدم خوشش میاد ازش

چهره اش هم خیلی خوبه امبر هرد

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

باجنبه باشه،اطلاعات عمومی بالای داشته باشه،اعتماد بنفس کافی داشته باشه،وابسته و متکی نباشه،خوش صحبت باشه،تو زندگیش هدف داشته باشه،اهل حسادت و چشم هم چشمی نباشه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

از نظر من زنی با کلاس هست که حداقل ماهی یک کتاب( کتاب خوب نه صرفا رمان و چهار اثر و بیشعوری) بخونه

حتما از مسائل مربوط به حقوق قانونی خودش مطلع باشه...

در مورد محیط زیست و اینکه کمتر آسیب بزنه مطلع باشه..

به هیچ وجه درگیر بحث های سطحی نشه( خواهرشوهر و جاری و...)

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)