2777
2789
عنوان

بابام به مامانم گفت زن میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 36 پست
عزیزم وقتی دلیلش رو نمیگی چجوری راهنمایی کنیم.اینجا کسی دیگری رو نمیشناسد پس راحت حرفت رو بزن تا بتو ...

عزیزم الان اصلا نمیتونم اون روزا رو دوباره یاداوری کنم باید بشینم صد صفحه داستان بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من همه ی مامانا و زنا یه جورایی گرفتارن هرکدوم به یه شکل من اطرافم هرچی زن هست یه جوری مشکل داره با شوهرش نمیتونه بگه بالا چشت ابروه مامانم که دیگه بدتر از همشون یه چهارسالی هم هست که از دست بابام فشاری شده همش موقع خواب به فکرم که چیکارکردن امروز رو چطور گذروندن

به نظر من همه ی مامانا و زنا یه جورایی گرفتارن هرکدوم به یه شکل من اطرافم هرچی زن هست یه جوری مشکل د ...

همشون داغونن اخه 

منم همش فکرم مامانمه من مجردم تازه دارم میبینم هر روزر

دلم برای مامانم کبابه  20 سال پای این زندگی موند  که اقا اخرش بگه من نمیتونم خودمو کنترل ...

كلا زنان عضو بدبخت اين دنيا هستند هيچ زني نمي تونه بگه من از شوهرم خيالم راحت ،شوهرم خيلي خوبه 

يا مرد بد اخلاق ميشه ،يا عصبي و دست بزن داره ،يا هيز ،يا هوس باز ،يا خسيس يا حسوده 

متاسفانه وقتي زن و شوهر جدا بشن كسي كه ضرر مي بينه دن 

مرد ميره با ي دختر جون دوباره ازدواج مي كنه تنها چاره اينه كه حتما ي پس اندازي يا يك هنري بلد باشي خداي نكرده دچار مشكل نشي كلا مستقل باشي من خودم خانه دارم وقتي ماجراها و اتفاق ها اطراف مي بينم واقعا ناراحت ميشم