2777
2789
عنوان

کسایی ک دوست دارن وزن کم کنن

152 بازدید | 17 پست

بیاین اینجا 

یه دورهمی تشکیل بدیم

هدف تعیین کنیم

بهم انگیزه بدیم

و 

حرکت کنیم

اگه کسی برنامه ای داره عکسشو بذاره

خب از خودم شروع میکنم

ساناز

قد 162

وزن ۷۴

هدف ۶۵

در دوران شیردهی هستم

دخترم یه سالشه

روزانه ۳۰ دقیقه تردمیل دارم

اینم بگم قبل ازدواج ۸۳ بودم

طی ۶ ماه بدون زحمت و تنها با درست خوردن و گشنگی نکشیدن و صبحانه خوردن و آخراش با پیلاتس ب ۶۴ رسیدم

مانکنی بودم برای خودم 😍😍😍

حس شیرینی داره

دوباره باید بچشم

کلی لباس دارم

خیلیییییییی زیاد

اما اندازم نیس

هدفم پوشیدن همه ی اونجاست😎 💪

ما میتوانیــــم ⁦✌️⁩

من قبل اين قرنطينه٧٢بودم قدم١٧٤

پايين تنم چاقه 

مطمئنم زيادشدم

احتمالاازفردارژيم شيربگيرم

گرنگهدارمن آن است كه من ميدانم،شيشه رادربغل سنگ نگه ميدارد💕من باكمك خداي مهربون وتوانا به آرزوهاي قشنگم ميرسم👫💍💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بیام😍

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍

ما میتوانیم چاقی را شکست میدهیم  من ۱۶۰ قد وزن اول دی ماه ۸۲ وزن الان ۷۳   ان شاالله که به ۶۰ یا ۶۳ میرسم  البته دکتر تغذیه میرم  برنامه گام شمار نصب کردم خیلی خوبه

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

من 

قد 164 

وزن 73😐

وزن دلخواه 63

تیروئید دارم😭😭ورزشم میرم کم نمیشه زیاد 

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍
ما میتوانیم چاقی را شکست میدهیم  من ۱۶۰ قد وزن اول دی ماه ۸۲ وزن الان ۷۳   ان شاالله که به ...

تقریبا مثه منی عزیزم

خیلی خوشحالم باهاتون آشنا شدم

لطفا بیا استارت بزنیم و پیش بریم

ما میتونیم 

از برنامت میتونی برامون بگی؟