2777
2789
عنوان

رفلاکس و کم شیر خوردن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 30 پست
بدون نسخه پزشکم میدن؟ضرری نداره؟

عزیزم پدی لاکت تاثیری روی رفلاکس نداره،،مفیدهست اما نه واسه رفلاکس برای رفلاکس یه ضداسیدبده مثل رانیتیدین یا امپرازول ویدونه ضدتهوع مثل موتیلیوم که اگه شربتشو پیدا کردی چه بهتر نبود یک چهارم قرص خارجیشو بده اسمش موتیلورهست

ببین جایی پنتوپرازول دست ساز داره داروخونه منظورمه  از راینتدین قوی تره روی سطح شیب دارم بخاب ...

Aptamil یه همچین چیزی اسم شیر خشکیه که دکتر گفته بدم ولی من از قبل نان داشتم دارم میدم. نکنه همون واسه رفلاکسه؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون نسخه پزشکم میدن؟ضرری نداره؟

من دخترم نوزاد بود فک کنم ۱ماهش یاکمتر بردمش متخصص اطفال داد گفت عوارض نداره ولی حتما باید بزاریش یخچالاستفاده کنی. اره میدن من خودمم ازداروخانه میگیرم و چون خیلی بهتر شده مصرفو ‌کم کردم اوایل روزی دوباربود دکترگفت ی بارصب ی بارشب الان من چندروز ی بار بهش میدم خداروشکر خیلی خوب شده راحت شدم

Aptamil یه همچین چیزی اسم شیر خشکیه که دکتر گفته بدم ولی من از قبل نان داشتم دارم میدم. نکنه همون وا ...

شیرخشک مخصوص رفلاکس اخرشIRداره روش نوشته انتی رفلاکس دوتامارک شیرانتی رفلاکس دارن فکرکنم ببلاک واپتامیل

رانیتیدین ک سرخود میدم چون جرعت نمیکنم ببرمش دکتر میترسم مشکلی براش پیش بیاد😔😔

خوب میکنی اما متاسفانه رانیتیدین ایرانی ضعیفه یا خارجیشو بخراسمش زانتاک هست کخ توتهران فقط پیدا میشه یا اگه شدیده امپرازول بده،دکترهم ببری تجویزش همینه چون داروهای رفلاکس مشخص هستن توسایتم سرچ کنی اطلاعات خوبی دستت مییاد شیب داربذار ویه سری چیزها رو نخوری موثرهستن 

اره واسه رفلاکسه

آها پس حتما باید برم بگیرم🤔

ممنون که گفتین👍

فقط موندم اونو گفته هر ۲ ساعت ۶۰ میل بدم و من فراموش کردم بهش بگم شیر خودمو کم میخوره اونو چجوری بدم؟!

خوب میکنی اما متاسفانه رانیتیدین ایرانی ضعیفه یا خارجیشو بخراسمش زانتاک هست کخ توتهران فقط پیدا میشه ...

نمیدونم شدیده یانه چون بالا نمیاره رفلاکسه پنهانه میگن پنهان بدتر از رفلاکس آشکاره چون همش درحال رفتوآمده.همش ک آب دهنش میاد نمیدونم اون موقعه میاداسیدمعدش یانه

آها پس حتما باید برم بگیرم🤔 ممنون که گفتین👍 فقط موندم اونو گفته هر ۲ ساعت ۶۰ میل بدم و من فراموش ...

اگه رفلاکسش کنترل بشه شیر خودتو میخوره احتیاجی نیس هر دو ساعت شیر خشک بدی اگه میخای کمکی استفاده کنی یکی دو بار در روز بش بده 

شیرخشک من بهش بعد۲ ماه دادم قبلش شیرخودم بود .بهش مارک ببلاک میدم برای رفلاکسش خوبه سازگاریش زیاده ا ...

منم امروز زنگ زدم به دکترش گفت ببلاک اِی آر بدم بهش واسه رفلاکسش خوبه. حالا امیدوارم جواب بده🥺🙏

عزیزم خیلی وقته از این تاپیک میگذره میشه بپرسم دخترتون کی خوب شد؟

پسر من شیر مادر میخوره ولی هر ۲ساعت در حد ۵دقیقه شاید کمتر من مجبورم تو خواب بدوشم با شیشه بدم بخوره😔

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍