2777
2789
عنوان

عید دیدنی

258 بازدید | 44 پست

سلام دوستان

دید و بازدید عید تو خانواده‌تون کنسل شد؟؟؟

من اصلاااااا دوست ندارم برم اما خانواده شوهرم اصلا اصلا کرونا رو جدی نمیگیرن میگن بین خواهر و برادر باید رفت آمد باشه...آخه من چیکار کنم با این طرز فکر😭😭

کسایی که میگن ما نمیریم عید دیدنی حتی خونه مادر شوهر،خواهرشوهر و مادربزرگ هم نمیرید؟؟؟؟؟

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

بعله جایی نمیریم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله خدا رو شکر کنسل شد

تو خانواده همسرمم که کنسل نشده باشه، من جایی نمیرم، برامم مهم نیست، خوششون بیاد یا نه

چون باردارم جایی نمیرم

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
بله خدا رو شکر کنسل شد تو خانواده همسرمم که کنسل نشده باشه، من جایی نمیرم، برامم مهم نیست، خوششون ب ...

برا شما که بارداری عذرت موجهِ😉

انشالله بارداری سالمی داشته باشی و با سلامتی بغلش بگیری

حتی خونه مادر شوهر؟؟ بعد از دستتون ناراحت نمیشن؟؟؟

من هنوز مجردم

ولی مامانم اینا جایی نمیرن...

ناراحت بشن مهم نیست...

باید خودشون شعورشون برسه ک اشتباهه 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

برا شما که بارداری عذرت موجهِ😉 انشالله بارداری سالمی داشته باشی و با سلامتی بغلش بگیری

ممنونم گلم، چقدر از دعات انرژی گرفتم😘😘😘😘

انشاالله هم شما هم خانوادتون سلامت باشید🌹

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

من مامانم خیلی خونشون نزدیکه ولی حتی اونجام نمیرم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ممنونم گلم، چقدر از دعات انرژی گرفتم😘😘😘😘 انشاالله هم شما هم خانوادتون سلامت باشید🌹

قربوووونت

برا امضام هم دعا کن دوست گلم😘😘ممنون

من مامانم خیلی خونشون نزدیکه ولی حتی اونجام نمیرم

سروین، اومدی اینجا؟

چقدر عصبانی بودی تو تاپیک کرونا😁

ولی خداییش خیلی انرژی منفی میداد

اونجا که گفت یه زن باردار فوت کرد، من داغ کردم، خیلی ترسیدم