rezaiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1161 عنوان اقدام 90 بازدید | 14 پست سلام خانما میگم من ۸روز از پریودم گذشته امروز بی بی چک زدم منفی شد...این رفته بودم عکس رنگی پس چرا پریود نمیشم...😞😞😞🥺🥺🥺🥺 خدایا شکر💞💞💞💞💞💞 1398/12/20 | 23:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانونیلی عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 829 سابقه ی تاخیر داری؟؟ اگه اره که هیچی صبر کن بیاد اگه نه، اول آزمایش بده درصورت منفی بودن برو دکتر تا پروژسترون بده و پریود شی وقتی از دست کسی ناراحتی به خدا نسپرش، خدا بخشندس ازش میگذره؛ ترجیها خودت "پارش" کن😈حالِ ما خوب است ، فقط طاقتمان طاق شده #کرونا
rezaiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1161 سابقه ی تاخیر داری؟؟ اگه اره که هیچی صبر کن بیاد اگه نه، اول آزمایش بده درصورت منفی بو ... پنج ماه منظم شده بود یه روز عقب و جلو میشد ولی نه ۸روز خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
rezaiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1161 تخمک گزاریت چندم سیکلت افتاد؟ دقیق نمیدونم ولی نهمین روز پریودم عکس رنگی گرفتم خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
چیچیچی عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 2929 دقیق نمیدونم ولی نهمین روز پریودم عکس رنگی گرفتم خب برو از بده دیگه چون عکس رنگی گرفتی احتمال بارداریت بالاست علایم خاصی مثل تهوع اینا نداری؟
بانونیلی عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 829 پنج ماه منظم شده بود یه روز عقب و جلو میشد ولی نه ۸روز علائم چی داری؟؟سنگینی سینه؟خوابالودگی؟ضعف؟؟ تهوع صبح گاهی؟ حس طعم آهن؟ دلدرد پریودی خیلی ملایم؟ ترشحات زیاد؟ داغی بدن؟ وقتی از دست کسی ناراحتی به خدا نسپرش، خدا بخشندس ازش میگذره؛ ترجیها خودت "پارش" کن😈حالِ ما خوب است ، فقط طاقتمان طاق شده #کرونا
rezaiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1161 علائم چی داری؟؟ سنگینی سینه؟خوابالودگی؟ضعف؟؟ تهوع صبح گاهی؟ حس طعم آهن؟ دلدرد پریودی خیلی ملایم؟ تر ... داغی بدن دارم.سینه درد دارم.چند روزه دردهای پریودی دارم طوریکه هر لحظه احساس میکنم الانه که پریود بشم.ترشح کم دارم.تکرر ادرارهم گاهی خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
rezaiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1161 خب برو از بده دیگه چون عکس رنگی گرفتی احتمال بارداریت بالاست علایم خاصی مثل تهوع اینا نداری؟ آخه بی بی چک گذاشتم منفی شد خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
بانونیلی عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 829 داغی بدن دارم.سینه درد دارم.چند روزه دردهای پریودی دارم طوریکه هر لحظه احساس میکنم الانه که پریود بش ... خب پس آزمایش بده عزیزم انشالله که بارداری وقتی از دست کسی ناراحتی به خدا نسپرش، خدا بخشندس ازش میگذره؛ ترجیها خودت "پارش" کن😈حالِ ما خوب است ، فقط طاقتمان طاق شده #کرونا
rezaiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1161 خب پس آزمایش بده عزیزم انشالله که بارداری میگم دو روزهم صبر کنم بشه ده روز شاید پریود شدم...انقد بی بی چک منفی دیدم دیگه حس و حال آزمایش و ندارم.میگم شاید اینبار هم پریود شدم خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
بانونیلی عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 829 میگم دو روزهم صبر کنم بشه ده روز شاید پریود شدم...انقد بی بی چک منفی دیدم دیگه حس و حال آزمایش و ندا ... هر جور صلاح میدونی عزیزم ولی مراقب خودت باش و فعالیتتو محدود کن وقتی از دست کسی ناراحتی به خدا نسپرش، خدا بخشندس ازش میگذره؛ ترجیها خودت "پارش" کن😈حالِ ما خوب است ، فقط طاقتمان طاق شده #کرونا
rezaiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1161 هر جور صلاح میدونی عزیزم ولی مراقب خودت باش و فعالیتتو محدود کن مرسی عزیزم لطفاً برا چشم انتظارا هم دعا کنید خیلی ممنون میشم خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
بانونیلی عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 829 مرسی عزیزم لطفاً برا چشم انتظارا هم دعا کنید خیلی ممنون میشم حتما عزیزم😘 وقتی از دست کسی ناراحتی به خدا نسپرش، خدا بخشندس ازش میگذره؛ ترجیها خودت "پارش" کن😈حالِ ما خوب است ، فقط طاقتمان طاق شده #کرونا