2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سابقه ی تاخیر داری؟؟

اگه اره که هیچی صبر کن بیاد 

اگه نه، اول آزمایش بده درصورت منفی بودن برو دکتر تا پروژسترون بده و پریود شی

وقتی از دست کسی ناراحتی به خدا نسپرش، خدا بخشندس ازش میگذره؛ ترجیها خودت "پارش" کن😈حالِ ما خوب‌ است ، فقط طاقتمان طاق شده #کرونا  
سابقه ی تاخیر داری؟؟  اگه اره که هیچی صبر کن بیاد  اگه نه، اول آزمایش بده درصورت منفی بو ...

پنج ماه منظم شده بود یه روز عقب و جلو میشد ولی نه ۸روز

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
پنج ماه منظم شده بود یه روز عقب و جلو میشد ولی نه ۸روز

علائم چی داری؟؟

سنگینی سینه؟خوابالودگی؟ضعف؟؟ تهوع صبح گاهی؟ حس طعم آهن؟ دلدرد پریودی خیلی ملایم؟ ترشحات زیاد؟ داغی بدن؟ 

وقتی از دست کسی ناراحتی به خدا نسپرش، خدا بخشندس ازش میگذره؛ ترجیها خودت "پارش" کن😈حالِ ما خوب‌ است ، فقط طاقتمان طاق شده #کرونا  
علائم چی داری؟؟ سنگینی سینه؟خوابالودگی؟ضعف؟؟ تهوع صبح گاهی؟ حس طعم آهن؟ دلدرد پریودی خیلی ملایم؟ تر ...

داغی بدن دارم.سینه درد دارم.چند روزه دردهای پریودی دارم طوریکه هر لحظه احساس میکنم الانه که پریود بشم.ترشح کم دارم.تکرر ادرارهم گاهی

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
داغی بدن دارم.سینه درد دارم.چند روزه دردهای پریودی دارم طوریکه هر لحظه احساس میکنم الانه که پریود بش ...

خب پس آزمایش بده عزیزم انشالله که بارداری

خب پس آزمایش بده عزیزم انشالله که بارداری

میگم دو روزهم صبر کنم بشه ده روز شاید پریود شدم...انقد بی بی چک منفی دیدم دیگه حس و حال آزمایش و ندارم.میگم شاید اینبار هم پریود شدم

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
میگم دو روزهم صبر کنم بشه ده روز شاید پریود شدم...انقد بی بی چک منفی دیدم دیگه حس و حال آزمایش و ندا ...

هر جور صلاح میدونی عزیزم ولی مراقب خودت باش و فعالیتتو محدود کن

مرسی عزیزم لطفاً برا چشم انتظارا هم دعا کنید خیلی ممنون میشم

حتما عزیزم😘