2777
2789
عنوان

ازدواج

138 بازدید | 10 پست

بچه ها من قبلا شش سال پیش یه اشتباه کردم باپسری دوست بودم بعدخانوادش نذاشتن بیاد خاسگاریم ازم دورکردن.....ازبس حالم بدبود رفتم پیش دعانویس بهم یه کاغذدادنمیدونم دعا بودطلسم بودچیبودگفت اسم پسره نوشتم تااخر عمربختش بسته شه زن نگیره....گفت ببرقبرستان دفن کن خودتم هیچوقت نرواون قبرستون منم همینکاروکردم

البته دیگه اون پسروندیدم ِِ...شش سال گذشته نمیدونم زن گرف نگرف اصلا دیگه ازش بیخبرم ونمیدونم کجاس....فقط الان پشیمونم ومیگم زن گرفت یانه....من اهل این دعاگرفتن و...نبودم ازبس اونموقع حالم بدبوداینکارگردم....حالا ازدواج خودمم سرنمیگیره باخاسگارام...بنظرتون چکارکنم همش توفکرم....راهنماییم کن دوستان توروخدا

عزیزم جادو طلسم دو سر داره یه سرشو خود آدمو میگیره بنظرم استغفار کن و از یه آدم مذهبی بپرس چیکار کنی تا بخت خودتم باز بشه انشاالله 

زندگی شاید آن لبخندیست که دریغش کردیم 🙄🙄🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من که طلسم و اینا الکیه.

الانم شما بخاطر تلقین به خودت باعث شدی که ازدواجت انجام نشه چون به خودت قبولوندی که برای اون کارت مجازات میشی.

اما اگر میخوایی وجدانت اروم بشه و حالت خوب بشه تو نت سرچ کن اعمال یا دعاهای قرانی که باعث باطل شدن سحر و طلسم و جادو هست انجام بده به نیت اون آقا و خودت

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛