2777
2789

بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن‌‌‌... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
ما الان خوندیم

قبول باشه ... ان شالله ک بلا دور باشه از همه

بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن‌‌‌... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز تا چند روز باید خونده بشه حتما باید ساعت ده خونده بشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
عزیز تا چند روز باید خونده بشه حتما باید ساعت ده خونده بشه

توی گروه ها دیدم و همین طور تو نی نی سایت... برای اینکه همه با هم هماهنگ باشن ساعت ۱۰ بخونین بهتره.. از امشب تا چهل شب♥️♥️

توی گروه ها دیدم و همین طور تو نی نی سایت... برای اینکه همه با هم هماهنگ باشن ساعت ۱۰ بخونین بهتره.. ...

غسل داشته باشیمم میشه خوند

خدااایا شکرت برا سلامتی نینیم ی صلوات میفرستی؟
منم خوندم ان شالله تا چهل روز ادامه بدم

ان شالله♥️ قبول حق باشه

به امید تعجیل در فرج🥺❤🌷

غسل داشته باشیمم میشه خوند

چون دعاست فک میکنم ک بشه.‌‌ التماس دعا

توی گروه ها دیدم و همین طور تو نی نی سایت... برای اینکه همه با هم هماهنگ باشن ساعت ۱۰ بخونین بهتره.. ...

من هستم الان هم خوندم توگرویاد اوری میکنن هرشب یانه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من هستم الان هم خوندم توگرویاد اوری میکنن هرشب یانه

چون شب اولش بوده نمیدونم... ان شالله ک بخونه هر کی مطلع شد

اگه یادم نرفت سعی میکنم تاپیک بزنم شبای دیگه هم

چون شب اولش بوده نمیدونم... ان شالله ک بخونه هر کی مطلع شد اگه یادم نرفت سعی میکنم تاپیک بزنم شبای ...

باشه عزیز التماس دعا عزیزببخشیدخیلی سوال میپرسم حتما بایدساعت ده خونده بشه شب

باشه عزیز التماس دعا عزیزببخشیدخیلی سوال میپرسم حتما بایدساعت ده خونده بشه شب

نه بابا چ حرفیه..خواهش میکنم... قرار بر اینه ک ساعت ۱۰ بخونیم برا اینکه دست جمعی باشه ولی شما میتونی هر موقعی که خواستی بخونی...ینی اجباری تو ساعتش نیس

نه بابا چ حرفیه..خواهش میکنم... قرار بر اینه ک ساعت ۱۰ بخونیم برا اینکه دست جمعی باشه ولی شما میتونی ...

باشه عزیز مرسی فدات التماس دعا