دختردریا۱۴۰۰ مدیر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 374 عنوان خانومای متاهل با سیاست بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 36 پست سلام خانوما رفتم خونه مادرشوهرم شلوار همسرمو ک عقدیم آوردم ک ببرم..رفتم تو جیبش نگا کردم یچیزی شبیه تریاک خشک یا شیرس نمیدونم پیدا کردم..پس فردام تولدشه چکار کنم؟بهش بگم؟چیکااار کنم😓 1398/12/20 | 22:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختردریا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 374 پس همون خودشه شایدم واسه مامانشه. ب نظرم کیت بگیر و توی عمل انجام شده قرارش بده بگو واست تست بزنه. پ ... از کجا کیت بخرم؟
شایلی۸۹۹۸ عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 5110 چجوری بگم بزنه؟ ادرار کنه، فکر کنم مثل بیبی چک باشه. برو از داروخانه بخر وقتی اومد پیشت اول ازش بپرس اگه گفت واسه مامانشه بهش بگو ای کاش بخاطر اینکه مطمئن شم واسم تست میدادی . بعد اگه دیدی گفت اشکال نداره و حاضرم این کارو کنم اونموقع بگو ک تست خریدی. اما میگم ک میخوای بذار بعد از تولدش.
araaameeesh عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 951 با گوشی بزنگم رایگانه؟ اره عزیزم رایگانه🌷 باخبر باش پس از ظلمت این چند صباح صبح دولت بدمد شادی ما پشت در است
دختردریا۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 374 ادرار کنه، فکر کنم مثل بیبی چک باشه. برو از داروخانه بخر وقتی اومد پیشت اول ازش بپرس اگه گفت واسه ما ... بنظرت الان بریم دور دور بهش بگم؟بعد میگم بیا بریم از داروخونه کیت بخریم؟این خوبه؟
شایلی۸۹۹۸ عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 5110 بنظرت الان بریم دور دور بهش بگم؟بعد میگم بیا بریم از داروخونه کیت بخریم؟این خوبه؟ آره اینجوری هم خیلی خوبه اگه دیدی قبول کرد دیگه بهش زیاد گیر نده چون مشخص میشه از خودش مطمئنه ولی اگه عصبی شد و گفت نه . بدون چیزی هست.