2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از مثبت باید تا  ۸ هفته وایسی بری ببینی قبل تشکیل شده یا ن بعد بهت ویتامین میده میتونیم ۶ هفته بری سونو ببینی خارج رحمیه یا ببینی ساک بارداری تشکیل شده یا ن

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
۲۱ هفته ۳قلو باردارم. ۲قلو هم‌دارم

وای جدی

چ جالب

دوقلوهات دخترن یا پسر

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
خانوم ها ممن تازه باردار شدم چی بخورم برام خوب باشه 

اسید فولیک بخور- ۴ مغز بخور نه زیاد سردی بخور نه زیاد گرمی تعادل رو حفظ کن مثلا اگه تو یه روز سردی زیاد خوردی ۲ تا خرما بخور که جبران شه

اسید فولیک بخور- ۴ مغز بخور نه زیاد سردی بخور نه زیاد گرمی تعادل رو حفظ کن مثلا اگه تو یه روز سردی ز ...

مرسی عزیزمم

خدایا شکرت یا امام زمان خودتت کنجدمو حفظ کن برای سلامتی کنجد مامان صلوات می فرستی 😘😘😘
۲۱ هفته ۳قلو باردارم. ۲قلو هم‌دارم

ای جوووونم واااااای  چه خوووب ذوق کرددددم کاش برا منم ۲ قلو باششششه ولی هفته ۸ رفتم نگف اخه داریم تو فامیل یه عمه ام ۲ قلو داره از طرف همسرم هم پدر شوهرم۲قلوعه  الان تو ۱۱ هفته و ۲ روزم