2777
2789
عنوان

اینم نی نی امروز از ی مادر کرونایی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4097 بازدید | 128 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه چی نرماله نگران چی هستی؟

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی
عزیزم همه چی نرماله نگران چی هستی؟

ینی جنینم لب شکری یاهمون شکاف کام نداره؟

یک عدد تخس😬       اکانت خاهرمه واگذار شده ب بنده...امیدوارم هرچه زودتر تاپیکاشو پاک‌کنم😬😁
 cleft lip and cleft palate can’t be ruled o چون اینو جلوی لیپس و نوس نوشته

خب نوشته نرماله دیگه.

نه عزیزم لب شکری یا شکاف کام نداره

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی
خب نوشته نرماله دیگه. نه عزیزم لب شکری یا شکاف کام نداره

مرسی عزیزم ک جواب دادی❤❤❤❤❤❤

یک عدد تخس😬       اکانت خاهرمه واگذار شده ب بنده...امیدوارم هرچه زودتر تاپیکاشو پاک‌کنم😬😁
مرسی عزیزم ک جواب دادی❤❤❤❤❤❤

خواهش میکنم

خواهش میکنم

سلام عزیزم خوبی من بیست دوروز پیش آی یو آی  کردم بعدازدوهفته آز تیتر بتا دادم روی3/8بود منفی وشیافمم دیگه قطع کردم ولی پریود نشدن بعداز قطع شیفت به نظرتان چیکارکنم

میشه برای خوشبخت شدنم تو زندگی صلوات بفرستین
سلام عزیزم خوبی من بیست دوروز پیش آی یو آی  کردم بعدازدوهفته آز تیتر بتا دادم روی3/8بود منفی وش ...

عزیزم دوباره آز بده

عزیزم‌من‌میتونم یه سوال از شما بپرسم نگرانم و دسترسی به کسی ندارم امکانش هست لطفا؟؟

بله عزیزم بفرمایید

بله عزیزم بفرمایید

ببخشید من دیروز ازمایشم مثبت شده روز ۲۹ دوره م بوده رابطمه ون ۴ اسفند بوده و بتام ۸۱۷ بود-تو نت خوندم بتای بالا ممکنه خارج رحمی و اینا باشه از دیروزه خیلی به هم ریختم دکتر هم الان دسترسی ندارم تا شنبه -شما نظدتون چیه یعنی بتام مشکل داره؟؟

بله عزیزم بفرمایید

عزیزم اگر کسی سزارین بشه کی مرخصش میکنن؟ من دوستم شنبه باید بره بیمارستان، خیلی نگرانشم

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید .