2777
2789

کسی تزربق کزدع؟؟

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مطب دکتر یکی میگفت سینال اف زده و سه قلو داشت 

عزیزمم خوشبحالش

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  
شکم زدم بازو هم داشتم

خب باسرنگ ی سی سی زدن؟ازاین نازکا؟؟؟بعدمیخام بدونم ک اب مقطرش سررنگه کامل پربود؟؟؟یانصفه؟؟

منم زدم هم بازو هم شکم

خب باسرنگ ی سی سی زدن؟ازاین نازکا؟؟؟بعدمیخام بدونم ک اب مقطرش سررنگه کامل پربود؟؟؟یانصفه؟؟

با سرنگ انسولین زد فک کنم ولی ب بقیه جزییاتش دقت نکردم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
خودت میخوای بزنی؟

نه رفتم زدم ی جوری پرسید انگار بلد نبود میخام بدونم ی سی سی باید اب مقطر میزده؟؟؟چون ی سی سی زد