2777
2789
شانس انتخاب میکنه چه پکیجی از ادما دورت باشن و به سراغت بیان من اصلا منکر تلاش و پیشرفت فردی نیستم ...

خوودت انتخاب ميكني با كدوم خانواده وصلت كني و با كي ازدواج كني ن شانس

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ادمی یه پکیجیه که خودش توش اختیار نداشته و این ینی شانست که تاثیر میزاره قد، خانواده، هوش، زیبای ...

تو ازدواج اول انتخاب عقلانی بعدشم تحمل ودرک تفاوته  منظور از شانس چیه اگه یکی شوهرش ماشینو خونه پول و ویلا کار انچنانی داشته باشه ولی اخلاق نداشته باشه ایا شانسه دقیقا منظور از شانس چیه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بستگی داره انتخابت بین بد و بدتر باشه یا خوب و بد خوب وخوب تر

عزيز شما ميخواي بزووور خودتو قانع كني ك شانسه

مام هرچي بگيم باز حرف خودتو ميزني

باشه شما با شانس ازدواج كن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بستگی داره انتخابت بین بد و بدتر باشه یا خوب و بد خوب وخوب تر

خب میتونی نه بد رو انتخاب کنی  نه بدتر رو !

اینطوری ممکن راهتو اشتباه بری چون اخرش میندازی گردن شانس و خودتو طبرئه میکنی خدای ناکرده بعد ازدواج این تفکراتتو به بچه هاتم میدی و باعث میشی زیاد تلاش نکنن و راه زندگیو یاد نگیرن چون بگن اخرش  هر چی باشه بلاخره شانسیه دیگه 

کاربری دست دونفر

آره قبول دارم همه میگن انتخاب خب وقتی 4تا کیس داغون داشته باشی چه انتخابی خب بین بودوبدتر انتخاب میکنی مثلا کسی ک 16سالشه و ازدواج موفقی داره شناخت داشته ؟انتخاب کرده؟نه یه کیس خوب همون اول اومده اینم بله گفته

ننه❤️

آره قبول دارم همه میگن انتخاب خب وقتی 4تا کیس داغون داشته باشی چه انتخابی خب بین بودوبدتر انتخاب میک ...

خب مگه مجبوریم بین کیسای داغون  یکیو انتخاب کنیم بعد بندازیم گردن شانس حداقل اگه نمیشه ازدواج خوب داشته باشیم خب مجرد بمونیم 

کاربری دست دونفر
تو ازدواج اول انتخاب عقلانی بعدشم تحمل ودرک تفاوته  منظور از شانس چیه اگه یکی شوهرش ماشینو خونه ...

اگر شانس نداشته باشی وسط زندگی ممکنه کلا شرایط عوض شه. با چشم‌خودم دیدم‌‌که خانم با عشق با پسر خالش که باهم شناخت کافی داشتن ازدواج کرد‌ولی شوهرش بهش خیانت کرد. یا یکی از اقوام بچه معلول به دنیا اورد و شوهرش که خیلی همو دوست داشتن زن دوم‌گرفت و ازش جداشد. شرایط همیشه‌یکجور نمیمونه. اگر شانس داشته باشی با بدترین‌مرد ازدواج‌کنی خوب میشه‌و اگر نداشته باشی با بهترین‌مرد بدبخت میشی. نمیگم شانسی انتخاب‌کنیم منظورم اینه‌که یه سیب رو میندازی هوا تا بیاد زمین‌هزار‌تا چرخ میخوره

خب میتونی نه بد رو انتخاب کنی  نه بدتر رو ! اینطوری ممکن راهتو اشتباه بری چون اخرش میندازی گرد ...

میفهمم عزیزم دغدغه تو

من بشدت تلاشگرم همه جوره هم وضعم اوکیه. ولی وقتی عمیق به زندگی نگاه میکنم میبینم شرایط و محیط گذاشت که من پیشرفت کنم، زیبایی و قد و خانوادم اعتماد به نفسم رو بالا برد و...

ولی اون کودک کار که کنار ماشینم میاد اون گناهش چی بوده؟ من ازون برتر نبودم. از من بهترم هست اونم از من برتر نیست.

تو خاستگاری یه دختر تو خانواده مرفه رو با یکی تو روستا یکی میدونی

ایم شانس نیس پس چیه

اینا باعث میشه از خدا دل چرکین شم، بفهمم ...