2777
2789
خب مگه مجبوریم بین کیسای داغون  یکیو انتخاب کنیم بعد بندازیم گردن شانس حداقل اگه نمیشه ازدواج خ ...

میدونی بازم نظرمو میگم

کسی که کیساش بده دقیقا تو شرایط بد محله ای و خانواده ای هست که فرهنگ مجردی ندارن، ازون طرف محیط و شرایط برای پیشرفت خودشم فراهم نیست که درس بخونه و کار کنه و روی پای خودش وایسه

درد اینه

اگر شانس نداشته باشی وسط زندگی ممکنه کلا شرایط عوض شه. با چشم‌خودم دیدم‌‌که خانم با عشق با پسر خالش ...

اون شانس نیست اون مرد بیشرفه 😠😠😠😠یاد دوست بیچارم افتادم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم عزیزم دغدغه تو من بشدت تلاشگرم همه جوره هم وضعم اوکیه. ولی وقتی عمیق به زندگی نگاه میکنم میب ...

متوجهم همه اینا برمیگرده به فاصله طبقاتی 

ولی بازم ربطی به شانس نداره قطعا پدر مادر اون بچه اشتباه کردن یا خودخواهی یا حالا هر چی دوس ندارم قضاوتشون کنم چون نمیدونم چی شده که تو شرایط بد تصمیم گرفتن که  بچه دار بشن یا حتی بچه هایی با شرایط زندگی حتی بدتر از اینی که گفتین 

ولی خوب که نگا کنیم میبینیم خیلیا مقصرن تو این اتفاقات ولی خب دیدم خیلیا با شرایط بد بزرگ شدن ولی چه زندگیایی برا خودشون بپا کردن البته با کلی تلاش و کوشش و سختی و خیلیارو دیدم همه چیشون محیا بوده  اما گند زدن به زندگیشون و البته یادگیری سیاست و رفتار درست هم خیلی کمک میکنه

پس اون بچه میتونه از جامعه از دولت و از پدر مادر خودش شاکی باشه تا که پدر مادرش تقصیراتو بندازن گردن شانس ک بگن ما هیچ نقشی تو بدنیا اومدن تو نداریم و خدا خواسته تو رو امتحان کنه یا اون باعث شد تو ،تو این شرایط بد بزرگ شی و اون زیاد تلاش نمیکنه میگه حتما خدا میخاد اون دینا بهشتو تقدیمم کنه که این دنیامو جهمنم کرد  و من فقط باید صبر کنم و راضی باشم حتی حق اعتراض به پدر مادرمم ندارم چون اونا هیچ تقصیری ندارن 

و گمراه میشه امابعد اینکه بزرگ شد میفهمه که بهش دروغ گفتن 

مثل بچگیای خودم که خودمو با دوست پولدارم مقایسه میکردم همش خودمو دلداری میدادم حتما اون ادم خوبی نیس برا همین این دنیاش خوبه 😐 

کاربری دست دونفر