متوجهم همه اینا برمیگرده به فاصله طبقاتی
ولی بازم ربطی به شانس نداره قطعا پدر مادر اون بچه اشتباه کردن یا خودخواهی یا حالا هر چی دوس ندارم قضاوتشون کنم چون نمیدونم چی شده که تو شرایط بد تصمیم گرفتن که بچه دار بشن یا حتی بچه هایی با شرایط زندگی حتی بدتر از اینی که گفتین
ولی خوب که نگا کنیم میبینیم خیلیا مقصرن تو این اتفاقات ولی خب دیدم خیلیا با شرایط بد بزرگ شدن ولی چه زندگیایی برا خودشون بپا کردن البته با کلی تلاش و کوشش و سختی و خیلیارو دیدم همه چیشون محیا بوده اما گند زدن به زندگیشون و البته یادگیری سیاست و رفتار درست هم خیلی کمک میکنه
پس اون بچه میتونه از جامعه از دولت و از پدر مادر خودش شاکی باشه تا که پدر مادرش تقصیراتو بندازن گردن شانس ک بگن ما هیچ نقشی تو بدنیا اومدن تو نداریم و خدا خواسته تو رو امتحان کنه یا اون باعث شد تو ،تو این شرایط بد بزرگ شی و اون زیاد تلاش نمیکنه میگه حتما خدا میخاد اون دینا بهشتو تقدیمم کنه که این دنیامو جهمنم کرد و من فقط باید صبر کنم و راضی باشم حتی حق اعتراض به پدر مادرمم ندارم چون اونا هیچ تقصیری ندارن
و گمراه میشه امابعد اینکه بزرگ شد میفهمه که بهش دروغ گفتن
مثل بچگیای خودم که خودمو با دوست پولدارم مقایسه میکردم همش خودمو دلداری میدادم حتما اون ادم خوبی نیس برا همین این دنیاش خوبه 😐