2777
2789

من یه حاجت مهمی دارم خواب دیدم تو خواب بهش نرسیدم و همه ی راها بسته شده و هیچ کاری نمیتونم بکنم.باصداای بلند زجه میزدم و گریه میکردم و حضرت ابلفضل و حضرت زینب و چندتا از ائمه رو صدامیزدم و میگفتم توروخداا شمایکاری کنیدشما بخدا بگید و...باتموم وجود کمک میخاستم و خیلیی شکسته و ناراحت بودم دلم میخاست معجزه شه

خيلي خوبه عزيزم خوابه زن چپه ناراحتي تو خواب خوشحاليه تو بيداري مطمين باس ب حاجتت ميخواي برسي

اسمم كبري نيييييس😅اينجا مثل كارنامه اعماله هرچي مينويسي پاك نميشه😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسکه بهش فکر کردی.

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
خيلي خوبه عزيزم خوابه زن چپه ناراحتي تو خواب خوشحاليه تو بيداري مطمين باس ب حاجتت ميخواي برسي

وااقعا عزیزم؟وای امیدوارم❤راستش حاجتم اینه به کسی که دوسش دارم برسم.کناراین خواب یه خوابم دیدم که با یه مردی که دوس ندارم ازدواج کردم و یه پسرم دارم و بشدتتت از زندگیم و متنفرم و تعجب کردم که من کی این زندگیو براخودم انتخاب کردم حتی پسرمو نمیشناختم توخواب

وااقعا عزیزم؟وای امیدوارم❤راستش حاجتم اینه به کسی که دوسش دارم برسم.کناراین خواب یه خوابم دیدم که با ...

اره عزيزم مطميييين باش

راست میگی😭😭

ازه عزيزم شك نكن هميشه بيدار شدي بگو خيره براهركسي تعريف نكن چون ميان ميگن واي خيلي بده فلانه برحسب تلقين همينجوري ميشه هميشه بگو خيره