2777
2789
عنوان

بچه ها نه روز دیگه زایمانمه

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 36 پست
چقد شبیه منی. تنبلی تخمدان منم دارم ازیه طرف میترسم دیگه زمان باروری رو ازدست بدم از یه طرف هرسال دا ...

وای دقیقا مثل من

تازه اینم اضافه کن ما خیلی اهل سفریم

و میترسیم بچه مانع اینکارمون بشه

هوووف

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بچه حداقل دوسال اول نمیزاره به هیچ برنامه ای رسید

هر کاری کردین بمنم اطلاع بدین امید بگیرم😁

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
[QUOTE=127926481]چرا سزارینی؟؟بچه ت نچرخیده؟؟ سونو ماه ۸بچه ت وزنش چند بود؟😍[/QUOT1200 بریچ هست&nb ...

نمیشد با ورزش سر و تهش کنی؟

رهام کوچولومون در تاریخ ۱۰خرداد بدنیا اومد...خوش اومدی مامانی😚😚😚😚😚😚